Jeg har nå 2 sjefer i huset. Skrevet 2. januar 2008 #1 Skrevet 2. januar 2008 Må få brukt opp denne fløten.
Gjest Skrevet 2. januar 2008 #2 Skrevet 2. januar 2008 Kutt laks i terninger, stek i pannen. Ha over 1 pakke fløte. Ha i løk, paprika og purre som er kuttet i småbiter. La det få et oppkok. skru ned varmen. krydre med salt, pepper og hvitløk til den tunge fløtesmaken er borte. serveres med ris, poteter eller salat.
Gjest irismor Skrevet 2. januar 2008 #3 Skrevet 2. januar 2008 Frys fløten. Hvis du har slike poser som man lager isbiter i , så heller du fløten i de. Knyt igjen og legg i fryseren. Kjekt å ta frem når du skal ha brunsaus eller annet du trenger en fløteskvett til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå