Gå til innhold

TRIVSELSVEKTTRÅDEN... Da er vi igang!


Adrian07♥ Sofie10♥

Anbefalte innlegg

Hei hei!

 

Startvekta mi er 59,5 kg. Ønsker å ta av 5 kg. Savner allerede sjokolade...men jeg skal unne meg godteri på lørdager jeg da siden jeg ikke skal ned sååå mange kilo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Slenger meg på her jeg også.

Skal ikke ned så veldig mange kilo, men de siste sitter som spikret fast. Gikk ned en del fram til høsten, så stod det bom stille og i julen gikk det opp litt igjen. (Fet jul her også, masse sjokolade)

Her er det ikke kiloene som er viktigst, men å bli litt mindre og fastere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Jeg slenger meg med her :-) Er en firebarnsmor på 33 år, som jobber med å legge om spisemønsteret mitt. Har tidligere vært utrolig fysen på mat og godteri, og etter fire svangerskap på 7 år og litt for lite mosjon var resultatet at min bmi i november var 30. Da tok jeg mot til meg og spurte om jeg kunne få prøve Reductil.

Jeg har nå tatt av 13 kg på 10 uker, og har et mål om å ta av iallefall 10 kg til. Min motivasjon er primært å forebygge sykdom, da jeg er nokså arvelig belastet med mye hjerte og karsykdom og type 2 diabetes i nær familie. Kjekt å være med i et forum med andre som også leter etter trivselvekta.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen.

Ny veiing i dag, og nå viser vekta 86,7 kg. Ned 14,5 kg på 11 Reductil-uker. Deilig at det stadig går den rette veien. Sprader rundt i ny bukse, to størrelser mindre enn jeg brukte før, og den begynner faktisk å bli litt stor til meg... :-) Hurra. Nå er det helg, og i kveld skal jeg kose meg med taco og litt sjokolade og potetgull.

Stå på jenter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 4 uker senere...

Litt laber aktivitet her inne?? hvordan går det med dere andre her på trivselvekttråden? Her har det gått trått siste ukene. Vekta viser nå 85,7, altså ned 1 kg på 3 uker. Huff og huff... Siden jeg fremdeles har endel kg til målet mitt er nådd, har jeg nå bestemt meg for å prøve 15 mg reductil istedenfor 10 mg. Tok første tabelett i dag. Legen mente det ikke var sikkert jeg kunne vente så stor effekt av å bytte, men det var jo verdt et forsøk. Håper at det hjelper på. Har merket at effekten av 10 mg ikke er så stor lenger. Er det noen som har erfaring med å øke styrken? Dersom det ikke er hjelp i å øke styrken, er det nok bare å bite tennene sammen og gjøre det på "gammlemåten" He-he, er kanskje blitt litt kravstor på ukentlig vektnedgang.....

Går det rett vei med dere andre da? Januar er jo slankemåneden over alle... Håper dere får fremgang og holder motivasjonen oppe alle sammen. Stå på!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...