Gå til innhold

Hjelp: Riskrem av Fjordland risgrøt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å blande i krem, men må jeg varme opp grøten først? Synes den er så klissete i formen. Ble litt usikker nå, og blir veldig glad hvis noen kan svare!

Fortsetter under...

Skrevet

Den blir ikke tynnere av oppvarming men det du kan gjøre er å varme den littegranne bare og spe den med litt fløte, for så å la den kjøle seg ned igjen og begynne med kremen:)

Skrevet

Jeg har aldri varmet den opp, bare blander masse krem i, det går kjempebra!!! ;o)

Skrevet

du trenger ikke varme den opp...men vi laget av denne grøten på julaften..og riskremmen ble VELDIG løs... nesten suppe...fordi grøten er veldig løs...men det går an å blande litt gelatin inni og redde det da... i følge svigermor..og hun kan sånne ting.....

Skrevet

Kan ikke tenkte meg at du må varme den opp før du blander inn krem. Min erfaring med fjordland risgrøt til riskrem er desverre ikke noe god. Mamma laget riskrem av fjordland risgrøt på juleaften, den ble helt suppete, alt for tynn. Siden vi skulle ha besøk første dagen også, kokte jeg risgrøt juleaften kveld.

Skrevet

Jeg lager akkurat riskrem av Fjorland risgrøt!!

Tok opp i 3 store skjeer med grøt,blanda inn 2 ts vaniljesukker og rørte..Så blanda jeg inn kremmen..Vart knall god=)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...