Gå til innhold

Hjelp: Riskrem av Fjordland risgrøt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

du trenger ikke varme den opp...men vi laget av denne grøten på julaften..og riskremmen ble VELDIG løs... nesten suppe...fordi grøten er veldig løs...men det går an å blande litt gelatin inni og redde det da... i følge svigermor..og hun kan sånne ting.....

Kan ikke tenkte meg at du må varme den opp før du blander inn krem. Min erfaring med fjordland risgrøt til riskrem er desverre ikke noe god. Mamma laget riskrem av fjordland risgrøt på juleaften, den ble helt suppete, alt for tynn. Siden vi skulle ha besøk første dagen også, kokte jeg risgrøt juleaften kveld.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...