lklk Skrevet 31. desember 2007 #1 Skrevet 31. desember 2007 Tenkte å blande i krem, men må jeg varme opp grøten først? Synes den er så klissete i formen. Ble litt usikker nå, og blir veldig glad hvis noen kan svare!
Gjest Skrevet 31. desember 2007 #2 Skrevet 31. desember 2007 Den blir ikke tynnere av oppvarming men det du kan gjøre er å varme den littegranne bare og spe den med litt fløte, for så å la den kjøle seg ned igjen og begynne med kremen:)
*musefis* med 2 store og 2 små Skrevet 31. desember 2007 #3 Skrevet 31. desember 2007 Jeg har aldri varmet den opp, bare blander masse krem i, det går kjempebra!!! ;o)
murmelmamma Skrevet 31. desember 2007 #4 Skrevet 31. desember 2007 du trenger ikke varme den opp...men vi laget av denne grøten på julaften..og riskremmen ble VELDIG løs... nesten suppe...fordi grøten er veldig løs...men det går an å blande litt gelatin inni og redde det da... i følge svigermor..og hun kan sånne ting.....
bente69;) Skrevet 31. desember 2007 #5 Skrevet 31. desember 2007 Kan ikke tenkte meg at du må varme den opp før du blander inn krem. Min erfaring med fjordland risgrøt til riskrem er desverre ikke noe god. Mamma laget riskrem av fjordland risgrøt på juleaften, den ble helt suppete, alt for tynn. Siden vi skulle ha besøk første dagen også, kokte jeg risgrøt juleaften kveld.
celodi Skrevet 31. desember 2007 #6 Skrevet 31. desember 2007 Jeg lager akkurat riskrem av Fjorland risgrøt!! Tok opp i 3 store skjeer med grøt,blanda inn 2 ts vaniljesukker og rørte..Så blanda jeg inn kremmen..Vart knall god=)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå