Gå til innhold

Tining av svineribbe...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte en frossen familieribbe i går som har lagt i kjøleskapet over natta, er is ennå. Kan jeg tine den på kjøkkenbenken? Må vel gni den inn med salt og pepper i kveld og da bør den jo være tint?

Skrevet

legg den i kaldt vann... (innpakket :)

Skrevet

I emballasjen altså? Nå eller vente til i kveld?

Skrevet

jes i emballasjen :) og gjør det nå så kan du gni den inn med salt og pepper når den er tint senere.. så legger du den bare i kjøleskapet over natten.

Skrevet

Kan du forresten si noe om hvor lenge den må ligge slik?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...