Venja Skrevet 29. desember 2007 #1 Skrevet 29. desember 2007 Har, for første gang, kjøpt en surret lammestek... hvordan kan jeg tilberede den på en god måte... trenger virkelig tips!
Gjest irismor Skrevet 29. desember 2007 #2 Skrevet 29. desember 2007 Søk på matprat.no Men lag noen hull i steka med en kniv og stikk inn et hvitløksfedd i hullet. Setter veldig god smak. Gni også steken inn med timian eller rosmarin.
meg & to små vampyrer Skrevet 29. desember 2007 #3 Skrevet 29. desember 2007 Et døgn før den skal stekes pleier jeg å snitte den og ha masse hvitløk inni kjøttet. Så gnir jeg olje med nøytral smak inn i kjøttet og krydrer med rosmarin, salt og pepper. Masse av rosmarin. Jeg pleier å steke på litt lavere temperatur og heller med litt lengre steketid, da synes jeg den blir saftig. Legger champignon og rødløk i formen med steken den siste halvtimen-40 minuttene. Servert med fløtegratinerte poteter med mer hvitløk, kokte gulrøtter og rosenkål:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå