Gjest Skrevet 28. desember 2007 #1 Skrevet 28. desember 2007 Trenger sånne bokser som man får maten i i varmmatdisken... sånn engangs plastboks, som er billig og plass til en porsjon... noen som vet? Spm 2... kan man fryse kokt ris eller blir den hard og tørr når man tiner den igjen? Hehe skal ha koldtbord m/gryte og ris i dåpen og regner med det blir litt til overs=) og så lurer jeg på mer også gitt... skinke/sylte/skiver av stek og sånn... helt greit å fryse og ta opp igjen for å bruke til pålegg sant? hehe har ikke så peiling på frysing, her i huset fryser vi mest kjøttdeig og sånt=P
Gjest Skrevet 28. desember 2007 #3 Skrevet 28. desember 2007 Du kom ikke med noen plan du, sa det ikke trengtes. så stikk sjøl. spør et spørsmål, er ute etter svar. kommentarene dine kan du spare deg for.
grå :) Skrevet 28. desember 2007 #4 Skrevet 28. desember 2007 matbutikken har sånne plastbegre. kjøttpålegg kan fryses ja
DUPPEN Skrevet 28. desember 2007 #5 Skrevet 28. desember 2007 den som tier samtykker... jeg er her i dag og var her først så STIKK!
Gjest Skrevet 28. desember 2007 #6 Skrevet 28. desember 2007 takk grå=) har leita men fant ikke. får prøve på en av de store butikkene da.
TurboPrinsessen:-) Skrevet 28. desember 2007 #7 Skrevet 28. desember 2007 Kjøpt mange plastbokser på både Rema1000, Rimi, Mega, Europris... Jeg bruker også å fryse i plastposer, de gjennomsiktige. Funker kjempebra. Er ellers ikke noe "god" på frysing. Pakker det inn og hiver det i fryseren jeg.. ....så kan dessverre ikke svare deg på de andre spm. Vil tro ja på siste hvertfall, mannen til min kusine jobber i Gilde og de får billig kjøttpålegg et par ganger i året som de hiver i frysen..
Reidis Skrevet 28. desember 2007 #8 Skrevet 28. desember 2007 1) Kjøpte sånne bokser på rimi - rommer 3-4 dl tror jeg - disse viser seg å tåle mikro og oppvaskmaskin - så vi har brukt de flere ganger. Heter FRYS & MIKRO. Mener bestemt de ikke kostet noe særlig...10 stk i pakken. Veldig praktiske 2) Vet jeg ikke - har aldri fryst ris, men blander du den med gryteretten skulle det ihvertfall ikke bli noe problem 3) Jepp - har fryst pålegg og sånt kjøtt selv - bør tines i kjøleskapet. Bruk alufolie, så holder dette seg best etter min mening.
grå :) Skrevet 28. desember 2007 #9 Skrevet 28. desember 2007 står ofte sammen med poser, bakepapir og sånt. europris, nille og ting og tang har vel også sånt
Gjest Skrevet 28. desember 2007 #10 Skrevet 28. desember 2007 takk for svar og råd=) ja tenkte etterpå at å blande risen med gryteretten høres mest logisk ut=)
*dum&deiLig*™ Skrevet 28. desember 2007 #11 Skrevet 28. desember 2007 Ris vil jeg ikke anbefale å fryse, smaker ikke noe godt da. Frys ned gryteretten, og kok ris når du skal spise det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå