yo** Skrevet 27. desember 2007 #1 Skrevet 27. desember 2007 Hmmm, noen som har et godt tips til saus? Tilbehør er rødkål og poteter.
Mockanin Skrevet 27. desember 2007 #3 Skrevet 27. desember 2007 Vanlig brun saus lagd på "stekeskyen" av juleskinka. Det bruker vi her i huset i alle fall. Skikkelig jammy. Anbefaler og sile skyen før du bruker den.
Muffinsmamma Skrevet 27. desember 2007 #4 Skrevet 27. desember 2007 Er det kokt skinke, eller skal du steke den i ovnen? Til førstnevnte bruker man ikke ha saus, men kanskje litt sennep. Til sistnevnte kan du lage en god brun saus - google og du finner sikkert masse bra oppskrifter
Mersa og gutta <3 Skrevet 27. desember 2007 #5 Skrevet 27. desember 2007 Sennepsaus bruker vi å ha til....Men har surkål til (tror jeg, liker det ikke så er sambo som spiser der) Også blomkål (gjerne blomkålblanding) og poteter.
yo** Skrevet 27. desember 2007 Forfatter #6 Skrevet 27. desember 2007 Det er kokt skinke, som bare skal varmes opp.
Muffinsmamma Skrevet 27. desember 2007 #7 Skrevet 27. desember 2007 Da trenger du ikke så mye mer tilbehør, enn det du allerede har. Søtsterk sennep er kjempegodt til. Og litt brød, og en god ost.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå