♥ Snøblomst ♥ Skrevet 26. desember 2007 #1 Skrevet 26. desember 2007 Tenkte å ha østerssopp sammen med charlottløk og kremfløte. Brukes hele soppen? Smaker den i retning champignon? Setter pris på en hjelpende hånd her i kjøkkenet )
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 26. desember 2007 Forfatter #2 Skrevet 26. desember 2007 Ingen som vet noe om østerssopp?
Gjest Skrevet 26. desember 2007 #3 Skrevet 26. desember 2007 Østerssopp (engelsk: oyster mushroom) er en skivesopp, selges hele eller oppdelte og regnes av mange som en delikatesse. Den meget fyldige smaken minner litt om kalvekjøtt og aromaen om valnøtter. Denne arten importeres hovedsakelig fra Nederland og Italia. Flere arter er viltvoksende i Norge. Men som matsopp er blågrå østerssopp vanligst hos oss. Den vokser på gamle edelløvtrær som eik, rogn, ask og alm. Hatten er nedbøyd, lysebrun eller gråaktig, og ikke slimete og fri for trykkskader eller inntørking. Skivene bør være lyse og rene.
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 26. desember 2007 Forfatter #4 Skrevet 26. desember 2007 Tusen takk tillab ))) Nå freser den i pannen, blir spennende å smake når den får selskap av fløte og litt krydderier .O)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå