Solitude Skrevet 23. desember 2007 #1 Skrevet 23. desember 2007 Skal lage bayonneskinke 1.juledag, det står at den skal trekkes i 1 time pr.kg.. Men kan du forklare for lille innvandreren meg, hva trekkes betyr ? Min mann som er helnorsk kunne ikke forklare det til meg Og siden jeg først spørr om råd, noen som vet hvor lenge man skal la juleskinke som er ferdig kokt, stå i ovnen for å varme opp ? Står på pakken, men husker i fjor så var det alt for lite, men glemte å skrive ned hvor lang tid det tok. Greit å slippe sjekke hele tiden
Pysa Skrevet 23. desember 2007 #2 Skrevet 23. desember 2007 trekkes er like før det kokes. det skal ikke koke, bare nesten.
Solitude Skrevet 23. desember 2007 Forfatter #4 Skrevet 23. desember 2007 Tusen takk dere OG GOD JUL !!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå