Kanskje snart? *igang igjen * Skrevet 23. desember 2007 #1 Skrevet 23. desember 2007 Hva kan man bruke i stedet for potetmel naar man lager roed saus?? Evt hva heter potetmel paa engelsk???
allerhelstNorge Skrevet 25. desember 2007 #2 Skrevet 25. desember 2007 Tror du kan bruke noe som heter Cornflour istedenfor. Kanskje litt seint å få vite det nå men..... Er det til riskremen? Nam nam nam. Vi hadde norsk jul i går med pinnekjøtt og riskrem. I dag er det far som kokkulerer engelsk julemat og da blir det kalkun og christmas pudding før mor skal på nattevakt.
Tokatter_USA Skrevet 27. desember 2007 #3 Skrevet 27. desember 2007 Corn flour går ikke. Det er malt mais. Men du kan bruke corn starch. Det fungerer som potetmel, selv om smaken kanskje blir litt annerledes. Jeg har brukt det med hell før, men prøver å ha potetmel i huset i stedet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå