Gå til innhold

Frysing av spekemat - spise?


Kira29

Anbefalte innlegg

Nå blir jeg altså helt gal av fenalårlukta på kjøkkenet...jeg har så lyst på!!!

 

Er det slik at hvis jeg fryser det ned i et par dager så kan jeg spise det etterpå? Hva med annet kjøtt som har vært fryst? Kan det spises rått?

 

Er det 100% sikkert at bakteriene vil dø i fryseren?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Du kan spise det hvis det har vært dypfryst ja., det er ikke bakterier, men toksoplasmose, som er en parasitt.

Men frys - og spis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...