Kira29 Skrevet 21. desember 2007 #1 Del Skrevet 21. desember 2007 Nå blir jeg altså helt gal av fenalårlukta på kjøkkenet...jeg har så lyst på!!! Er det slik at hvis jeg fryser det ned i et par dager så kan jeg spise det etterpå? Hva med annet kjøtt som har vært fryst? Kan det spises rått? Er det 100% sikkert at bakteriene vil dø i fryseren? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136351669-frysing-av-spekemat-spise/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. februar 2008 #2 Del Skrevet 11. februar 2008 Du kan spise det hvis det har vært dypfryst ja., det er ikke bakterier, men toksoplasmose, som er en parasitt. Men frys - og spis. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136351669-frysing-av-spekemat-spise/#findComment-136819201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå