Jannamor Skrevet 19. desember 2007 #1 Del Skrevet 19. desember 2007 Det er jo en gående diskusjon om man skal spise rått egg eller ikke. Nå snakker vi om i Norge her. men det som egentlig er spørsmålet er; Hvis man ikke skal spise rått egg (hvilket mine leger og jordmødre sier jeg ikke skal) kan man da spise; majones dressing is påleggsalater (italiensk, waldorf osv) solskinnsegg lite stekte plommer osv? Det er da virkelig rått egg i det! Har aldri hørt om noen som ikke spiser disse tingene, men skal man ikke spise rått egg, kan man da heller ikke spise dette? Mine leger og jordmødre kan ikke fortelle meg at dette er sikkert. For de sier de aldri har tenkt over det!!! men at jeg har rett!!! hallo?? hva mener dere? Ike noe du er hysterisk greier. jeg vet jeg er hysterisk, men dette er et seriøst spørsmål Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136337188-r%C3%A5tt-egg-hjelp-meg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dagdrømmer Skrevet 29. desember 2007 #2 Del Skrevet 29. desember 2007 Har lurt på det samme, jeg spiser av og til bløtkokt egg, men hva er i så fall faren med det? Salmonella er det eneste jeg kommer på, og det er jo svært sjeldent i Norge. Så jeg er ikke så bekymret, selv om jeg kanskje ideelt sett burde ligge unna. Majones og sånt har aldri slått meg som et faremoment, men det er kanskje behandlet på en sånn måte at evt salmonella (eller annet) har ekstremt dårlige vekstvilkår og derfor ikke utgjør noen fare? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136337188-r%C3%A5tt-egg-hjelp-meg/#findComment-136389700 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå