temi & keli Skrevet 19. desember 2007 #1 Skrevet 19. desember 2007 Tenkte å bytte ut "det store beistet" med "bare kjøtt" i år.. Skal ha 20 stk på kalkun, og det er alltid et styr av dimmensjoner å finne stor nok fugl.. har prøvd å steike to også, men det ble bare tull.. -så i år tenkte jeg å prøve "bare kjøtt".. men hva er egentlig forskjellen på kalkunfilet og kalkunbryst? Ser det finnes bryst med og uten bein også.. Kan jo bli tullerusk av mindre.. Noen med erfaring?
Gjest Skrevet 19. desember 2007 #2 Skrevet 19. desember 2007 På kalkunbrystet er det med låret, ellers er det det samme. Anbefaler marinert kalkunbryst, det er knallgodt og saftig. Tilbud på Mega nå om dagen forresten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå