Solitude Skrevet 16. desember 2007 #1 Skrevet 16. desember 2007 ahhh... aner ikke hvilken saus passer med juleskinke.. men tenkte å lage den i jula og er jo bare sååå lettvindt å spørre her inne istedenfor å ta sjansen på å bomme totalt
Gjest Skrevet 16. desember 2007 #2 Skrevet 16. desember 2007 Vanlig brun saus eller fløtesaus laget av stekesjyen fra steken... Det ville jeg valgt i alle fall )
Monstermamma Skrevet 16. desember 2007 #5 Skrevet 16. desember 2007 Spiste juleskinke i dag vi, med rosenkål, surkål, poteter og SJYSAUS (Toro-pose). Nydelig!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå