Tommage♀♂ Skrevet 16. desember 2007 #1 Skrevet 16. desember 2007 Og må jeg skrelle den før jeg koker den?
M@mm@ til mine barn Skrevet 16. desember 2007 #2 Skrevet 16. desember 2007 Ta av det ytterste laget og skyll dem, og kok i 5 min.
* 5 om dagen * Skrevet 16. desember 2007 #4 Skrevet 16. desember 2007 jeg skjærer alltid av bunnen på de, så faller de ytterste bladene lett av. kokes i vann, med salt, ca 5 min, men ikke fosskoke.
Gjest Skrevet 16. desember 2007 #5 Skrevet 16. desember 2007 Ikke bruk lokk! Må bare si fra at dersom du bruker lokk kan rosenkål faktisk bli giftig! Det samme gjelder forresten spinat
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå