Gå til innhold

Er t best å brune pinnekjøttet inni stekeovnen til slutt? Eller ikke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal servere det til foreldrene mie i morgen, men har aldri lagd det før..

Skrevet

Jeg syns det er best når pinnekjøttet får være litt i ovnen før servering ja.. Skyen blir også bedre da. :)

Skrevet

Ok.

Hvor lenge skal det være inni ovnen da? Og på hvor mange grader?

Skrevet

Jeg syns det blir fort tørt om du putter det i ovnen, men det er jo smak og behag og alt etter hva man er vandt til.....

Skrevet

Det skal bare inni på grill en liten stund, da blir det ikke tørt, men får en litt sprø overflate. Nam nam:-)

Skrevet

Jeg MÅ ha det i ovnen et par minutter. 250 grader i 3-4 minuter pleier holde.

 

Nam-nam... gleder meg till julemiddagen!

Skrevet

Spør du en vossing (meg!), vi som nærmest er fra pinnekjøttets vugge, så er det tull og tøys å steke kjøttet etterpå.

Skrevet

Smak og behag dette her, uansett hvor du måtte komme fra:-)

Skrevet

Åja, må ha det i steikovnen før servering ja... blir sååå godt då, spøtt å godt.. Har det inne på 150grader i mens potetene koker.... :o)

 

Lykke til i mårra :o)

Skrevet

enig med kakemonsteret... Pinnekjøtt skal være saftig, ikke sprøtt. dessuten er skjerpapinnekjøtt = restemat hjemme hos mams, så jeg sliter allerede der ;-)

Skrevet

Vi pleier ikke å brune det - men smaken og metodene er jo som kjent noe forskjellig:-)

Skrevet

Du sier skyen blir bedre, men skal den også i ovnen?

(Helt ny på å lage julemiddag selv, ja..hehe )

Skrevet

Er et annet innlegg her om pinnekjøtt også i kveld, skrev "oppskriften" min der jeg. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...