*Super*Mamman* Skrevet 15. desember 2007 #1 Skrevet 15. desember 2007 Skal servere det til foreldrene mie i morgen, men har aldri lagd det før..
Queen_of_the_road*2_gull Skrevet 15. desember 2007 #2 Skrevet 15. desember 2007 Jeg syns det er best når pinnekjøttet får være litt i ovnen før servering ja.. Skyen blir også bedre da.
*Super*Mamman* Skrevet 15. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 15. desember 2007 Ok. Hvor lenge skal det være inni ovnen da? Og på hvor mange grader?
Renate :-) Skrevet 15. desember 2007 #4 Skrevet 15. desember 2007 Jeg syns det blir fort tørt om du putter det i ovnen, men det er jo smak og behag og alt etter hva man er vandt til.....
Sunniva78 har to små Skrevet 15. desember 2007 #5 Skrevet 15. desember 2007 Det skal bare inni på grill en liten stund, da blir det ikke tørt, men får en litt sprø overflate. Nam nam:-)
Phantom´ Skrevet 15. desember 2007 #6 Skrevet 15. desember 2007 Jeg MÅ ha det i ovnen et par minutter. 250 grader i 3-4 minuter pleier holde. Nam-nam... gleder meg till julemiddagen!
Gjest Skrevet 15. desember 2007 #7 Skrevet 15. desember 2007 Spør du en vossing (meg!), vi som nærmest er fra pinnekjøttets vugge, så er det tull og tøys å steke kjøttet etterpå.
Sunniva78 har to små Skrevet 15. desember 2007 #8 Skrevet 15. desember 2007 Smak og behag dette her, uansett hvor du måtte komme fra:-)
Gjest Skrevet 15. desember 2007 #9 Skrevet 15. desember 2007 Åja, må ha det i steikovnen før servering ja... blir sååå godt då, spøtt å godt.. Har det inne på 150grader i mens potetene koker.... ) Lykke til i mårra )
sydilla Skrevet 15. desember 2007 #10 Skrevet 15. desember 2007 enig med kakemonsteret... Pinnekjøtt skal være saftig, ikke sprøtt. dessuten er skjerpapinnekjøtt = restemat hjemme hos mams, så jeg sliter allerede der ;-)
M*A*S*H* Skrevet 15. desember 2007 #11 Skrevet 15. desember 2007 Vi pleier ikke å brune det - men smaken og metodene er jo som kjent noe forskjellig:-)
Gjest Skrevet 15. desember 2007 #12 Skrevet 15. desember 2007 Du sier skyen blir bedre, men skal den også i ovnen? (Helt ny på å lage julemiddag selv, ja..hehe )
Queen_of_the_road*2_gull Skrevet 15. desember 2007 #13 Skrevet 15. desember 2007 Er et annet innlegg her om pinnekjøtt også i kveld, skrev "oppskriften" min der jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå