Gå til innhold

Safran eller Gurkemeie?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bruker dere safran eller gurkemeie når dere baker lussekatter?

 

Hva synes dere om å pynte de med pærlesukker istede for rosin?

Fortsetter under...

Skrevet

Bare Safran som er godt nok :-) Men perlesukker høres lurt ut det.

Skrevet

Bruker vanligvis safran, men har glemt å kjøpe, så i år blir det gurkemeie. Rosiener hører med for meg, selv om jeg ikke er så glad i de.

Skrevet

Safran er piss-dyrt, så jeg vil heller bruke gurkemeie eller gul konditorfarge.

Fungerer like bra synes jeg da!

Skrevet

Så på GMN at det koster 15 700 kr. kg. med safran.... Uhæææ...

Skrevet

Hva er forskjellen på de to?

Jeg er helt grønn på lussekatter....

Smaker det noe, altså safran og gurkemeie.

 

Og bruker man vanlig bolleoppskrift med litt gult krydder i?

Annonse

Skrevet

vanlig bolleoppskrift ja.. ;) SAFRAN her i gården altså :) nam nam.. smaker litt ekstra da! KJøper det i Sverige eller får mormor til å sende det til meg ;) Billigere der gitt.. Aner ikke hvorfor !!

Skrevet

1gr safran koster 121kr på apoteket.

I oppskriften min er det 2 gr, noe som blir nesten 250kr.

Tviler ikke på hva vi velger vi nei.

 

Men jeg finner ikke gurkemeie på butikken heller jeg??

Skrevet

På Meny koster 1 g Safran ca 20 kr ....

 

Både Safran og Gurkemeie gir den karakteristiske gulfargen. Jeg synes de smaker likt også jeg.

Skrevet

gurkemeie

 

pynter ikke med noe vi... synes de er best uten noe...

dessuten, rosiner har ingenting i boller å gjøre:p !!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...