nassenøff Skrevet 13. desember 2007 #1 Skrevet 13. desember 2007 Bruker dere safran eller gurkemeie når dere baker lussekatter? Hva synes dere om å pynte de med pærlesukker istede for rosin?
Gjest Skrevet 13. desember 2007 #2 Skrevet 13. desember 2007 Bare Safran som er godt nok :-) Men perlesukker høres lurt ut det.
LivetErEnLek Skrevet 13. desember 2007 #3 Skrevet 13. desember 2007 Bruker vanligvis safran, men har glemt å kjøpe, så i år blir det gurkemeie. Rosiener hører med for meg, selv om jeg ikke er så glad i de.
Prish Skrevet 13. desember 2007 #4 Skrevet 13. desember 2007 Safran er piss-dyrt, så jeg vil heller bruke gurkemeie eller gul konditorfarge. Fungerer like bra synes jeg da!
Frk. Vable Skrevet 13. desember 2007 #5 Skrevet 13. desember 2007 Så på GMN at det koster 15 700 kr. kg. med safran.... Uhæææ...
Renate77 ♥med gutt og jente♥ Skrevet 13. desember 2007 #6 Skrevet 13. desember 2007 Hva er forskjellen på de to? Jeg er helt grønn på lussekatter.... Smaker det noe, altså safran og gurkemeie. Og bruker man vanlig bolleoppskrift med litt gult krydder i?
BlueDome Skrevet 13. desember 2007 #7 Skrevet 13. desember 2007 vanlig bolleoppskrift ja.. SAFRAN her i gården altså nam nam.. smaker litt ekstra da! KJøper det i Sverige eller får mormor til å sende det til meg Billigere der gitt.. Aner ikke hvorfor !!
ano`num *17.03.10* Skrevet 13. desember 2007 #8 Skrevet 13. desember 2007 1gr safran koster 121kr på apoteket. I oppskriften min er det 2 gr, noe som blir nesten 250kr. Tviler ikke på hva vi velger vi nei. Men jeg finner ikke gurkemeie på butikken heller jeg??
Gjest Skrevet 13. desember 2007 #9 Skrevet 13. desember 2007 Safran smaker dritt, syns de er bedre uten.
~~DoraDora~~ Skrevet 13. desember 2007 #10 Skrevet 13. desember 2007 På Meny koster 1 g Safran ca 20 kr .... Både Safran og Gurkemeie gir den karakteristiske gulfargen. Jeg synes de smaker likt også jeg.
Meg&gutta~prøverpånr3 Skrevet 13. desember 2007 #11 Skrevet 13. desember 2007 gurkemeie pynter ikke med noe vi... synes de er best uten noe... dessuten, rosiner har ingenting i boller å gjøre:p !!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå