Gå til innhold

Hvorfor må det stå i gram? Jeg har ikke vekt, bare dl mål!!!! HASTER!!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Mål til vekt/volum ved baking

 

Mål

Ingrediens

Tilsvarer vekt

1 liter Hvetemel 0,5 kg

1 dl Hvetemel 50 g

1 dl Grovt Mel 55 g

1 ss Mel 10-12 g

1 dl Potetmel 80 g

1 dl Havregryn 35 g

1 ts Bakepulver 3-4 g

1 ss Salt 20-25 g

1 ts Salt 5 g

1 dl Sukker 85 g

1 ss Sukker 15-20 g

1 dl Melis 60 g

1 ts Støtt Krydder 3-4 g

1 dl Nøttekjerner 50 g

1 dl Sirup 150 g

1 ss Sirup 20-25 g

1 dl Rosiner 60 g

1 ss Smør 25 g

1 ss Smeltet Smør 15 g

1 dl Væske 5 store ss

1 dl Olje 80-90 g

1 dl Salt 115 g

1 dl Semule 65-70 g

1 dl Risengryn 95 g

1 dl Erter 95 g

1 dl Brune Bønner 100 g

1 dl Knust Kavring 40-50 g

1 dl Tørkede Nyper 35-50 g

1 dl Mandler 65 g

1 dl Hakket Løk 50 g

1 dl Frisk Sopp 1/4 boks hermetisk

1 liter Rå Poteter 700 g

1 liter Kokte Poteter 600-700 g

1 liter Kokte Epler 500 g

1 liter Bær 500-600 g

1 ts 5 ml

1 ss 15 ml

1 kopp

 

 

 

0,24 dl

 

 

Tabell for stekeovnsvarme

 

Svak varme

150-200 grader

Svak-middels varm ovn 175-225 grader

Middels varme 200-250 grader

Middels varm-varm ovn 225-275 grader

Varm ovn 250-275 grader

Varm-meget varm ovn 275-300 grader

Meget varm ovn 300-325 grader

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...