Northernlights Skrevet 10. desember 2007 #1 Skrevet 10. desember 2007 Jeg klarer aldri få til en like god eggerøre som andre folk.... Hva er hemmeligheten??
It's all about me Skrevet 10. desember 2007 #2 Skrevet 10. desember 2007 Hva er det du gjør da? Jeg tar bare egg, litt salt og litt vann. Masse smør i kjelen og rører hele tiden til den er ferdig og ikke overferdig.
Gjest Skrevet 10. desember 2007 #3 Skrevet 10. desember 2007 Jeg har ingen hemmelighet... Egg, like mange spiseskjeer vann eller melk som antallet egg, litt salt, evt. gressløk. Vispes sammen, helles i varm panne. "Røres" (jeg drar stekespaden langs bunnen og hvelver røren underveis) med stekespade til ønsket konsistens. Jeg liker den litt fast, så jeg steker den en god stund. Ønsker du den løs, steker du kun til eggestanden har satt seg. Lykke til!
Elisabeth&Kevin Skrevet 10. desember 2007 #4 Skrevet 10. desember 2007 Æ bruke egg å så har æ ei skje melk per egg antall, så salt og pepper litt skinke biter, ostebiter, paprika, løk. å så røre æ åså heile tia.
It's all about me Skrevet 10. desember 2007 #5 Skrevet 10. desember 2007 Det er da rørt omelett og ikke eggerøre )
Elisabeth&Kevin Skrevet 10. desember 2007 #6 Skrevet 10. desember 2007 hehe jo det e jo det , bruke det på jobb som eggerøre.
Sara Rompompei Skrevet 10. desember 2007 #7 Skrevet 10. desember 2007 Til festlige anledninger så bruker jeg en skje fløte pr egg. + gressløk om det er ønskelig Med fløte blir eggerøren myk og deilig. Steker eggerøra til eggene nesten har satt seg, tar pannen vekk fra varmen og snur røra en gang til. Så den får satt seg bittelitt på ettervarmen. Deilig )
Northernlights Skrevet 10. desember 2007 Forfatter #8 Skrevet 10. desember 2007 Jeg tok 6 egg,ei eller to ss med melk,drysset masse persille, og så krydra jeg med salt og pepper...og rørte litt i det mens den steika seg. Hadde oppi biter med skinke også. Lillegutten spiste det, men jeg er aldri fornøyd med smaken..Og gubben synes ikke det er som de lager dem på restaurant. Han klager ikke, men ser jo at det er tungt for han å spise opp...hehe Mulig fløte kunne gjort seg,ja? Eller var dette en krønsja omelett???
It's all about me Skrevet 10. desember 2007 #9 Skrevet 10. desember 2007 Jeg synes masse smør i panna gir en litt skstra god smak. Og så har jeg aldri smakt med persille, men gressløk.
Northernlights Skrevet 10. desember 2007 Forfatter #10 Skrevet 10. desember 2007 hehe,gressløk var det jeg skulle brukt,ja! Det vokser vilt utenfor huset...hm, det skal jeg heller bruke neste gang!
Mi tesoro *220307* *101109* Skrevet 10. desember 2007 #11 Skrevet 10. desember 2007 Jeg bruker f.eks. 4 egg, 4-6 ss lettmelk, gressløk, salt, pepper og litt annet krydder. Pisker godt sammen. Heller det i middels varm stekepanne med melange i. Har en tre-sleiv som jeg drar eggerøra fra kanten og inn mot midten nesten hele tiden. Steker en stund til det er skikkelig stivt men ikke blitt noe brunt. Nam nam
Gjest Skrevet 10. desember 2007 #12 Skrevet 10. desember 2007 Du har for lite melk i, det skal være 1 ss væske pr egg. Jeg knuser eggene og rører sammen med salt først, så melken i. Smør i panna gjør det mye bedre.
Gjest Skrevet 10. desember 2007 #13 Skrevet 10. desember 2007 Hvis det blir lit sånn "sprettballaktig" kan det være fordi du har for lite væske i....
Northernlights Skrevet 10. desember 2007 Forfatter #14 Skrevet 10. desember 2007 Da må jeg bruke mere væske og gressløk neste gang. Takk for tips =o)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå