Gjest Skrevet 9. desember 2007 #1 Del Skrevet 9. desember 2007 Alternativ til brød: Ha i en skål: -Sukkerfritt syltetøy (bringebær eller blåbærsyltetøy) eller frosne bær (tines først). -Valnøtter (eller andre nøttetyper som er usaltet. Eller solsikkekjerner.) -Cottage cheese -sukralose (splenda) eller natren -Evt. litt havregryn -skummet kulturmelk eller lett naturell yoghurt. Blandes sammen, smaker fortreffelig, og du blir mett. Fint å lage, og variere i mengde og innhold, både til frokost, kvelds og mellommåltid Alternativ til ris og poteter: Linser, i alle varianter. Linser er en god proteinkilde. Vi erstatter ris og poteter, i retter som man vanligvis bruker ris og poteter, med linser! F.eks. Kyllingfilet, med salat og linser. Fisk med grønnsaker og linser. OG vi bruker linser sammen med kjøttdeig eller strimlet kylling eller svinefilet når vi lager taco (+tacokrydder). Håper disse tipsene kan være til nytte for noen av dere. Klem. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136254894-fine-alternativer-til-ris-poteter-og-br%C3%B8d-mine-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma til K & M :-) Skrevet 9. desember 2007 #2 Del Skrevet 9. desember 2007 hvordag lager man linser? skal de kokes opp? Hvor lenge? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136254894-fine-alternativer-til-ris-poteter-og-br%C3%B8d-mine-tips/#findComment-136255249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. desember 2007 #3 Del Skrevet 9. desember 2007 De kokes. Til de er passe myke. Varierer fra 10-20 minutt. Kan også has i wok, gryter osv. osv. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136254894-fine-alternativer-til-ris-poteter-og-br%C3%B8d-mine-tips/#findComment-136255274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå