*enda et nusk i vente!:)* Skrevet 8. desember 2007 #1 Skrevet 8. desember 2007 Noen som har en god oppskrift på eggesalat?? har lyst til å prøve å lage selv en dag før jul:)
TobiasFeb08+JulieOkt12 Skrevet 9. desember 2007 #2 Skrevet 9. desember 2007 12 nesten hardkokte egg, deles med eggdeler 2 ganger, slik at det blir små terninger 1/2 hakket løk 1 pk majones salt og pepper etter smak Røres sammen, settes i kjøleskapet noen timer så den får "satt seg". Om du synes den blir litt "tørr", kan du godt bruke litt mer majones. Jeg bruker Vita Hjerego majones, men det er jo en smakssak...
*enda et nusk i vente!:)* Skrevet 9. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 9. desember 2007 Tusen takk!! Gleder meg til å prøve å lage den en dag snart nå!! Mmmmm:)
*enda et nusk i vente!:)* Skrevet 9. desember 2007 Forfatter #4 Skrevet 9. desember 2007 Forrestn; hvor stor "porsjon" er dette? Til ca hvor mange brødskiver?
TobiasFeb08+JulieOkt12 Skrevet 10. desember 2007 #5 Skrevet 10. desember 2007 Hmmm... Har aldri tenkt på hvor mange brødskiver den er til. Jeg pleier å lesse på masse, og da blir det jo litt færre enn om man tar litt mindre på, men blir en full boks på ca 1 liter, tenker jeg... Kanskje 15 skiver med masse på??
Gjest Skrevet 10. desember 2007 #6 Skrevet 10. desember 2007 Du må ha oppi litt paprika, rødløk, sprøstekt bacon! Masse godt krydder anbefales! MMMM og purreløk
Mesusah Skrevet 13. januar 2008 #8 Skrevet 13. januar 2008 HA oppi en dæsj sennep også! Blir kjempegodt!
maj87 Skrevet 18. januar 2008 #9 Skrevet 18. januar 2008 kanskje litt sent, men slenger inn enn oppskrift jeg og.. (dett er mamma sin oppskrift og den beste eggesalaten jeg vet om) 8 hardkokte egg 1 pk majones 2 små epler 1 løk sylteagurk (du bestemmer selv hvor mye, dette er en smakssak) 1 ss rømme
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2008 #10 Skrevet 10. februar 2008 ha i litt kaviar å så blir den perfekt!
#Ariadne# Skrevet 12. februar 2008 #11 Skrevet 12. februar 2008 8 hardkokte egg halv finhakket løk en neve sylteagurk, finnhakkes 2 poser majones 1 beger rømme litt saft fra agurkene ( ett par spiseskjeer) salt og pepper
Hvitkløver2020 Skrevet 10. mars 2008 #12 Skrevet 10. mars 2008 Vi liker litt smak så vi bruker: 9 hardkokte egg 2 finhakkede løker 2,5--3 poser majones Godt å bruke 2 løk og purreløk i tilleg=)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå