Gå til innhold

Oppskrift på eggesalat??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

12 nesten hardkokte egg, deles med eggdeler 2 ganger, slik at det blir små terninger

1/2 hakket løk

1 pk majones

salt og pepper etter smak

 

Røres sammen, settes i kjøleskapet noen timer så den får "satt seg".

Om du synes den blir litt "tørr", kan du godt bruke litt mer majones. Jeg bruker Vita Hjerego majones, men det er jo en smakssak...

Hmmm... Har aldri tenkt på hvor mange brødskiver den er til. Jeg pleier å lesse på masse, og da blir det jo litt færre enn om man tar litt mindre på, men blir en full boks på ca 1 liter, tenker jeg... Kanskje 15 skiver med masse på??

Annonse

  • 1 måned senere...

kanskje litt sent, men slenger inn enn oppskrift jeg og.. (dett er mamma sin oppskrift og den beste eggesalaten jeg vet om)

 

8 hardkokte egg

1 pk majones

2 små epler

1 løk

sylteagurk (du bestemmer selv hvor mye, dette er en smakssak)

1 ss rømme

 

 

  • 4 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...