Gå til innhold

Risboller (med puffet ris)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en god oppskrift? Har funnet noen på nettet, men det hadde jo vært topp om noen hadde en god de hadde prøvd ut =)

 

En ting til: hvor lenge skal de stå kaldt før de er stivnet?

Skrevet

den på matnyttig.no er kjempegod og enkel. Jeg tar ca 1/3 mørk sjokolade og 2/3 lys. Jeg orker ikke sånn altfor lys sjokolade, men det vil jo alle andre ha;) De stivner kjempefort i kjøleskapet, kan neppe ta mer enn 10 min. Lagde i går - hadde 10 igjen i dag, og har lagd i dag og...

Skrevet

Denne er kjempegod har laget den flere ganger. Pleier å fryse ned risbollene og ta de opp rett før vi skal spise dem.

3 egg og 4 ss sukker vispes til eggedosis.

1 ts vaniljesukker.

1 pk delfiafett og 1 pl lys kokesjokolade smeltes sammen.

Alt blandes

Ha oppi resnøtter til en passe konsistens.

Denne oppskriften er en slager for store og små i dette huset.

Skrevet

Hvis du kjøper en pakke delfia-fett så står det en kjempegod oppskrift på den. Det er den jeg bruker hvert år =)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...