Gå til innhold

Hvordan oppbevarer man risboller best??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Synes de blir tørre etter ganske kort tid, er redd de ikke skal holde til jul... Er det best å ha de i kjøleskapet, eller?

Skrevet

Vi har de alltid i kjøleskapet, å da holder de seg kjempe fine :)

Skrevet

Hvis det er de med puffet ris og sjokolade, så bruker mamma å ha de i frysa i plastbokser...

Skrevet

puffet ris og sjokolade...det er den jeg leter etter..oppskriften asså.Kan du hjelpe meg med den NordlysparMed"STRÆKEN"?

Skrevet

Tante lager verdens beste risboller og hun bruker oppskriftens om står på delfiafett pakken! Så mystisk er det! :) Ble nesten litt skuffa da jeg skulle dra ut av henne oppskriften. :)

 

Jeg oppbeavrer de i fryseren og tar de opp en halv time før servering. Kalde er best!

Skrevet

I MAGEN MIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

NAMMM...........elsker risboller, er det beste med jula :D:P

Skrevet

hmmm... okay,men den oppskriften står ikke på den delfia pakken jeg har her.....bare delfiakake.

Skrevet

Oppbevare? de må jo lages den dagen de skal spises ellers forsvinner de jo på mystisk vis....

Skrevet

oppskrifta ligger inne på Kokebok-forumet nå :0)

Skrevet

Kjempefint!! Tusen takk!!!

Skrevet

Ikke no problem... tror jeg må lage noen selv i neste uke....

Skrevet

Takk, jenter! Holdt på å svime av da jeg så hvor lang tråden var... Men apropos oppskrift, jeg bruker den på matnyttig.no, med fløte, sjokolade, smør og vaniljesukker. Den er kjempegod og enkel.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...