sofia får lillesøster 13.12 Skrevet 6. desember 2007 #1 Skrevet 6. desember 2007 Synes de blir tørre etter ganske kort tid, er redd de ikke skal holde til jul... Er det best å ha de i kjøleskapet, eller?
Veronica ♡ lille Emilie+spire Skrevet 6. desember 2007 #2 Skrevet 6. desember 2007 Vi har de alltid i kjøleskapet, å da holder de seg kjempe fine
Nordlyspar♥ Skrevet 6. desember 2007 #3 Skrevet 6. desember 2007 Hvis det er de med puffet ris og sjokolade, så bruker mamma å ha de i frysa i plastbokser...
mine små alver... Skrevet 6. desember 2007 #4 Skrevet 6. desember 2007 puffet ris og sjokolade...det er den jeg leter etter..oppskriften asså.Kan du hjelpe meg med den NordlysparMed"STRÆKEN"?
mor.monsen Skrevet 6. desember 2007 #5 Skrevet 6. desember 2007 Tante lager verdens beste risboller og hun bruker oppskriftens om står på delfiafett pakken! Så mystisk er det! Ble nesten litt skuffa da jeg skulle dra ut av henne oppskriften. Jeg oppbeavrer de i fryseren og tar de opp en halv time før servering. Kalde er best!
OhMyGod!!! Skrevet 6. desember 2007 #6 Skrevet 6. desember 2007 I MAGEN MIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAMMM...........elsker risboller, er det beste med jula
mine små alver... Skrevet 6. desember 2007 #7 Skrevet 6. desember 2007 hmmm... okay,men den oppskriften står ikke på den delfia pakken jeg har her.....bare delfiakake.
Gjest Skrevet 6. desember 2007 #10 Skrevet 6. desember 2007 Oppbevare? de må jo lages den dagen de skal spises ellers forsvinner de jo på mystisk vis....
Nordlyspar♥ Skrevet 6. desember 2007 #11 Skrevet 6. desember 2007 oppskrifta ligger inne på Kokebok-forumet nå :0)
Nordlyspar♥ Skrevet 6. desember 2007 #13 Skrevet 6. desember 2007 Ikke no problem... tror jeg må lage noen selv i neste uke....
sofia får lillesøster 13.12 Skrevet 6. desember 2007 Forfatter #14 Skrevet 6. desember 2007 Takk, jenter! Holdt på å svime av da jeg så hvor lang tråden var... Men apropos oppskrift, jeg bruker den på matnyttig.no, med fløte, sjokolade, smør og vaniljesukker. Den er kjempegod og enkel.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå