Gå til innhold

Vil du på TVNorge?


Jordmor Siri

Anbefalte innlegg

Nordisk Film AS produserer i disse dager serien ”Jakten på den 6.sans” for TVNorge (se konseptbeskrivelse under).

 

 

 

I denne forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med statister som kan stille opp kommende lørdag 8. desember på dagtid. Personen bør bo på Østlandet da opptakene vil bli gjort i Oslo.

 

 

 

Oppgaven går kort ut på at en klarsynt skal prøve å peke ut to gravide personer blant en gruppe på ca. 7. I denne forbindelse søker vi følgende:

 

- 2 kvinner som er 3-4 måneder gravide. Helst ikke synlig

 

 

 

Høres dette interessant ut så ta kontakt på mail så fort som mulig. Setter pris på om du sender med et bilde av deg selv. Alle som stiller vil få et honorar for det.

 

 

 

 

 

Med vennlig hilsen,

 

Filip Jose Høyland Dominguez

 

Nordisk Film

+ 47 21 54 47 70 (dir)

+ 47 21 54 48 10 (fax)

+ 47 48 02 75 50 (mob)

 

---------------------------

Besøksadresse:

Sandakervn. 118, 5. etg.

---------------------------

Post- og fakturaadresse:

PB 4884 Nydalen, 0422 Oslo

 

KONSEPTBESKRIVELSE - JAKTEN PÅ DEN 6 SANS

 

Eksisterer det en sjette sans? Finnes det bevis på fenomener som klarsynthet, clairvoiant eller synske? Kan disse evnene være en forlengelse av nedarvete instinkter som de fleste av oss har mistet kontakten med? Eller er klarsynte mennesker som bruker teknikker, har flaks eller er de dyktige illusjonister.

 

Den nye serien ”Jakten på den 6 sans” akter å finne dette ut.

 

 

 

Vi har annonsert over hele landet for å finne Norges beste klarsynte.

 

De 9 beste skal gjennom 8 programmer testes i en rekke utfordringer for å finne ut om de har evnene de påstår.

 

 

 

Testene er alle faktiske utfordringer og vil bli gjennomgått av spesialister og vanlige folk for å vise de synske bragdene. I tillegg vil serien ha en fast ”Overvåker” som skal bivåne det hele. Vår overvåker er en person som har høy troverdighet og er kjent for folk flest. Overvåkeren er seriens sannhetsvitne men vil også være et måleinstrument for tv-seerne der det skjer noe overnaturlig.

 

 

 

Tv-serien er til nå produsert i England, USA, Russland, Nederland, Israel, Ukraina, og har hatt stor suksess overalt der den har blitt vist. Serien scorer høyt på at den både er underholdende og sannferdig, og tiltrekker seg så vel mennesker med interesse for det overnaturlige som vitenskapsmenn og skeptikere. Serien har et nøytralt utgangspunkt og stiller seg helt åpent om det finnes mennesker som har evner utenom det vanlige. Resultatet av utfordringene vil ikke bli forsøkt manipulert for å heve underholdningsgraden.

 

 

 

I flere av de utenlandske programmene har deltagerne kommet til resultat som skeptikerne har problemer med å forklare. Det er dette som gjør serien spennende og fascinerende.

 

 

 

Serien er utviklet av Nordisk Film men produseres for første gang i Norge for TVNorge. Serien skall sendes februari 2008.

 

Lagt inn av jordmor Siri

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...