Fruen i huset Skrevet 5. desember 2007 #2 Skrevet 5. desember 2007 Ja. Mulig du kan fryse det før du spiser det, men jeg tror det kan være andre bakterier i som kun drepes ved steking... Jeg ville ikke tatt sjangsen. Har sett et tocoplasme-skadet barn...
singo Skrevet 5. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 5. desember 2007 oooj...spiste litt i sted skjønner du... fenalåret er vel noen dager gammelt...er i uke 38+2
♥♥mortil4♥♥ Skrevet 6. desember 2007 #4 Skrevet 6. desember 2007 Leste et sted, at dersom du skal fryse et helt lår for å drepe toksoplasmosen, så skal det være frosset i flere uker. Men dersom du skjærer det opp, og så fryser det ned, så tror jeg det holder å fryse det noen døgn. Men ikke la det ligge for lenge etterpå, da det da kan vokse mye listeria igjen ;o)
mamma tiL 1stor+2små Skrevet 6. desember 2007 #5 Skrevet 6. desember 2007 Fenalår er jo spekemat og skal derfor ikke spises. Da jeg gikk til jm sist,frarådet hun meg å spise spekemat,selv om det var frosset.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå