Anonym bruker Skrevet 1. desember 2007 #1 Del Skrevet 1. desember 2007 Kan vi spise d?? Er ikke d kokt/dampet i 2 timer el no? Fikk d servert på julebord og er nå bekymret for at jeg ikke skulle spist d... Vil ha seriøse svar.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vi blir 5, 25 sept :) <3 Skrevet 1. desember 2007 #2 Del Skrevet 1. desember 2007 pølser er vertfall ikke farlig etter det jeg vet...jeg har spist det masse.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlåklokkaVest Skrevet 1. desember 2007 #3 Del Skrevet 1. desember 2007 Såg et innlegg i en eller annen avis for litt siden, og der stod det at det vi skulle holde oss unna var gravlaks og andre ting som ikke hadde vært varmebehandlet. Så slik jeg tolket det kan vi spise både pølser og pinnekjøtt som bare det! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2007 #4 Del Skrevet 1. desember 2007 Pølser og pinnekjøtt er ingen problem! Jeg har planer om å spise masse av det. Det vi skal holde oss unna er rakfisk, røklaks, spekemat og rått kjøtt. (Generelt alt som er rått/ikke varmebehandlet.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2007 #5 Del Skrevet 4. desember 2007 Takk for svar:) D var jammen godt å høre;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå