Gå til innhold

Hva med pinnekjøtt og kjøttpølser???


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Kan vi spise d?? Er ikke d kokt/dampet i 2 timer el no? Fikk d servert på julebord og er nå bekymret for at jeg ikke skulle spist d... Vil ha seriøse svar..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Såg et innlegg i en eller annen avis for litt siden, og der stod det at det vi skulle holde oss unna var gravlaks og andre ting som ikke hadde vært varmebehandlet. Så slik jeg tolket det kan vi spise både pølser og pinnekjøtt som bare det! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pølser og pinnekjøtt er ingen problem! Jeg har planer om å spise masse av det. Det vi skal holde oss unna er rakfisk, røklaks, spekemat og rått kjøtt. (Generelt alt som er rått/ikke varmebehandlet.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...