Gå til innhold

Hva med pinnekjøtt og kjøttpølser???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan vi spise d?? Er ikke d kokt/dampet i 2 timer el no? Fikk d servert på julebord og er nå bekymret for at jeg ikke skulle spist d... Vil ha seriøse svar..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

pølser er vertfall ikke farlig etter det jeg vet...jeg har spist det masse..

Skrevet

Såg et innlegg i en eller annen avis for litt siden, og der stod det at det vi skulle holde oss unna var gravlaks og andre ting som ikke hadde vært varmebehandlet. Så slik jeg tolket det kan vi spise både pølser og pinnekjøtt som bare det! :-)

Skrevet

Pølser og pinnekjøtt er ingen problem! Jeg har planer om å spise masse av det. Det vi skal holde oss unna er rakfisk, røklaks, spekemat og rått kjøtt. (Generelt alt som er rått/ikke varmebehandlet.)

Skrevet

Takk for svar:)

D var jammen godt å høre;-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...