m-mamma Skrevet 30. november 2007 #1 Skrevet 30. november 2007 Kålrabistappe og poteter? Og hva slags sjy/saus? Tenkte kanskje å lage et godt førjulsmåltid på søndag.
Gjest Skrevet 30. november 2007 #2 Skrevet 30. november 2007 Kålrabistappe og poteter der det jeg har pleid å få servert ved siden av.Ingen saus hvertfall...
futte (tm) Skrevet 30. november 2007 #3 Skrevet 30. november 2007 Ingen saus. Litt smeltet smør kanskje.
Gjest Skrevet 30. november 2007 #4 Skrevet 30. november 2007 Kålrabistappe, poteter og kokekraften fra når du damper pinnekjøttet. Viktig å bruke kokekraften i stappa også! Og husk at kjøttet skal dampes og ikke kokes:)
Gjest Skrevet 30. november 2007 #5 Skrevet 30. november 2007 Er det ingen som får servert kokekraften som "saus"? Jøsses, det er veldig vanlig asså. (mvh kokken)
petite fleur Skrevet 30. november 2007 #6 Skrevet 30. november 2007 Ikke smelt smør til, blir ikke godt.....du bruker krafta fra pinnekjøttet! Nam nam ;-)
sofia får lillesøster 13.12 Skrevet 30. november 2007 #7 Skrevet 30. november 2007 Må ha med kokekraften!!!
*LLL* - har blitt tobarnsmor! Skrevet 30. november 2007 #8 Skrevet 30. november 2007 Det er godt å lage saus av kraften. Eller så er det også nydelig å bruke kun kraften. Når du skal lage saus tar du bare litt smør (margarin) og mel (som om man skal lage hvit saus) Og så bruker du kraften til å spe ut. Nydelig med bittelitt fløte. Du trenger IKKE salte, men det er godt med litt pepper. Ellers så syns jeg det er godt med pølser til. Ikke vanlige pølser, men de har (hvertfall på Rema1000) en pølse som heter "dampepølse". Den ligger i frysedisken. Bare noen tips fra meg ) God middag!!
Gjest Skrevet 30. november 2007 #10 Skrevet 30. november 2007 Mår ved siden av! Dampemår:) Det er godt det!
bambi på isen Skrevet 30. november 2007 #11 Skrevet 30. november 2007 Vi lager løk saus av koke kraften fra pinnekjøttet!! Det er veldig godt:-)
Mi tesoro *220307* *101109* Skrevet 30. november 2007 #12 Skrevet 30. november 2007 Vi har kollerabistappe, poteter, kraft fra pinnekjøttet, små hvite pølser, gulerøtter og rosenkål Nam - vi skal ha pinnekjøtt på søndag
Sylteflesk Skrevet 30. november 2007 #13 Skrevet 30. november 2007 Poteter, kålrotstappe (gjerne med litt gulrot oppi også), og ikke minst kokekraften som saus! Nam-nam!
Gjest Skrevet 30. november 2007 #14 Skrevet 30. november 2007 Ingen saus. Vi bruker stappe og potet, og rødkål/surkål om noen synes det er tørt.
brooklyn Skrevet 30. november 2007 #15 Skrevet 30. november 2007 saus til er et must, ikke bare sånn sjysaus, men ekte saus, laget med base av sjy. Som bare pappaen min kan lage, og som han skal lage hos oss på julaften. Jeg kan mer enn gjerne lage til julefeiring i vårt hus, men sausen får jeg bare ikke til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå