Gå til innhold

Kan jeg lage eggerøre dagen i forveien?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha med eggerøre og laks til koldtbord i morgen. Er det ok å lage eggerøra i dag?

Fortsetter under...

Skrevet

ja er bare å sette den kaldt etter du har laget den:)

Skrevet

Vil absolutt ikke anbefale det. Hadde barnedåp, og etterpålag dagen etterpå. Var skamfull over den eggerøra. den var ikke god. Helt blaut, og smakte ikke noe. Sa til gjesten at de ikke skulle spise den men ta noe annet. Så at noen hadde kasta den...:( VIlle laget den i morra. Ikke noe annet du kan foreberede i dag da.

Skrevet

Nei, det ville jeg ikke gjort. Eggerøre fra i går er ikke veldig godt, dessuten så tar det ikke mer enn fem minutter å steke opp eggerøre i morra tidlig.

 

Det du kan gjøre i dag er å blande egg, melk(eller fløte) og grassløk og sette i kjøleskapet med plast over. Ikke ta i salt før rett før du skal steke den. Så setter du på panna, går og sminker deg og steker eggerøra etterpå. Fort og greit!

Skrevet

Det går om du setter den kaldt, men den kan hende å bli litt

tammere i smaken

Skrevet

Eggerøre bør lages samme dag...

 

Den blir vassen og mister all smak ved lagring over natten.

 

Jeg er ikke sær på maten men det ville jeg faktisk ikke ha spist.

Annonse

Skrevet

Ok, det visst jeg faktisk ikke, så da var det bra jeg spurte :)

 

Da får jeg lage det istand, når jeg har stått opp etter nattevakt...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...