Gå til innhold

Koldtbord....


hjemmekanskje???

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei!

Jeg spiste koldtbord på lørdag, eller rettere sagt, jeg siklet etter ting jeg IKKE kunne spise.

For hva består et koldtbord av? Masse forskjellige typer rå/speket/gravet fisk, speket skinke, roastbeef, you name it!!!!

Jeg endte opp med to tørre skiver mårrpølse, og det var med blandet samvittighet, siden jeg ikke vet om jeg kan spise det, engang.

Salami kan en visst heller ikke spise.... Frokosten de neste 7 månedene ser ikke særlig fristende ut! =)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kan man ikke spise spekeskine??? å nei!!

oh shit.. skal på julebord gjennom jobben til samboeren neste helg..

må jeg holde meg til varmmaten da?? hvorfor kan vi ikke spise salami?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Isj da... Ikke mye å glede seg til med andre ord... Får spise godt hjemme først da....

 

Noen som vet angående mårpølse? Og hva med at maten ligger på samme fat? Fare for bakterier da også????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

spekemat er en betegnelse for blant anna svartpølse,salami,morrpølse osv.....de er ikke kokt eller stekt og derfor en liten sjans for bakterien listeria....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...