nr 6 på vei Skrevet 26. november 2007 #2 Skrevet 26. november 2007 Hei! På familieribbe er kottelett kammen med...... Thats it...
GuriMalla - ♀♂♂ Skrevet 26. november 2007 #3 Skrevet 26. november 2007 Jeg syns familieribben er best for den er det mest kjøtt på. Tynnribben er liksom bare bein.
3jenter Skrevet 26. november 2007 Forfatter #4 Skrevet 26. november 2007 Takker for svar. Er greit å vite.
Labambie Skrevet 26. november 2007 #5 Skrevet 26. november 2007 Trodde ikke tynnribba hadde noe særlig bein jeg da! Men på familieribba fikk man med kotelettkammen.. I tynnribba er det vel et bein som går igjennom hele,mens på kotelettene er det en del bein.. Trodde jeg da men.. Hehe! Var vel noen her inne som hadde jobba på Gilde som kanskje kan dette bedre!
Truseprinsesse Skrevet 26. november 2007 #6 Skrevet 26. november 2007 Jeg har jobba i kjøttdisk og burde visst dette, men jeg husker ikke. Har aldri spist ribbe selv.
fjollefrua Skrevet 26. november 2007 #7 Skrevet 26. november 2007 tynnribbe er siden på grisen, med ribbeina... er som regel masse kjøtt hvis man velger riktig del av "siden". (hvis du ikke vil ha hele siden da) Kotelettkammen på familieribba har ofte lett for å bli litt tørr, og familieribbe er som regel litt billigere enn tynnribbe. Hvis du velger tynnribba så kutter dem jo beina for deg hvis du ber dem om det, hvis du ikke kjøper ferdigpakket da...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå