Gå til innhold

Dere som skal si det på juleaften, hvordan?


Gjest

Anbefalte innlegg

Vil du ha vin? " Nei takk, jeg er gravid !" hahaha ! Det hadde vært dødsmorsomt- Sikkert mange som hadde satt ribba i halsen ! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi skal også si det på julaften...Dvs,pappa vet det allerede,han bor ikke i Norge og fikk vite det sist forrige gang, så nå skyldte vi ham det først denne gangen... På juleaften skal min more være med og feire hos svigers, så da sier vi det til dem... Om jeg klarer å holde meg. Så latterlig vanskelig!

 

Planen min var kanskje og kjøpe inn en body str 50 eller 56, pakke den inn. På lappen skulle det stå "Til alle sammen fra Nissen" og så,når noen har åpnet den og ikke skjønner noe,så kunne vi si "Åh,nei den der er vel feil, den skulle sikkert til oss!" Og se om noen tar hintet...

 

Men,gubben var ikke helt enig...Og nå når jeg leste over her om "Nei takk,jeg er gravid"-kommentaren til akevitten..... Jeg tror jeg sniker meg til den,jeg... Gubben lo seg ihjel da jeg leste høyt for ham,og han ba meg være så snill å gjøre det slik istedet. Han fikk si det forrige gang, da er det min tur denne ;)

 

Forrige gang satt vi på familiemiddag og min svoger spurte hvordan det stod til med oss...Gubben sa " Nei,det går fint... Mye å gjøre på skolen, har reparert bilen, skal på fest på fredag, tannlegen på mandag, vi skal bli foreldre, hunden skal til dyrlegen etc..." Gikk noen sekunder før det ble oppfattet..."Atte det var???!!!" ;P Stooor jubel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg skal si det til familien på lillejulaften. hvert år henger vi opp julekuler med navnene våres på. så jeg skal si at til neste år så må det lages en ny kule. har ikke akkurat tenkt ut hvordan jeg skal si det, men noe lignende... gleder meg kjempe masse til å endelig få sagt det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt oppskrift og garn til dåpskjole til svigermor.. Så får vi se om hun skjønner tegninga. c",) Gleder meg masse til å endelig kunne fortelle det c",) Ikke lett når jeg snakker med søstra mi og mamma og slik og ikke si noe. SVigers har ikke noen barnebarn enda (selv om de fire barna hennes er i alderen 37 til 23 (mannen min er nr 2) så det blir xtra stas å fortelle de ja.

Til familien min som bor i en annen del av landet så har jeg laget ett kjempefint kort med bilde av testen hvor det står mine føste spor her i livet og en gratulasjon til besteforeldrene.. ;Men mamma må ringe meg før hun åpner den gaven da.. Vil jo gjerne høre reaksjonen hennes og resten av gjengen c",) Vi har prøvd ett par år å bli gravide uten hell så jeg vet alle vil glede seg masse på våre vegne c",) Bobler inni meg over å snart få fortelle om lille embryo c",) Er 6 + 5 .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...