litoja&Nemi♥ 13.05.06♥ Skrevet 22. november 2007 #1 Skrevet 22. november 2007 Skal lage middag nå, og gidder ikke gå til butikken kun for den sausen. Så nå lurer jeg, hvilken saus kan jeg bruke? Har bernaise, peppersaus, bretagne-kylling og spagettisaus (tomat)
Sivalur Skrevet 22. november 2007 #2 Skrevet 22. november 2007 Tror jeg ville satset på kyllingsausen i stedet, men det er vel smak og behag. Synes hvertfall bernaise blir litt for tung, og peppersaus eller tomatsaus blir jo bare helt feil. God middag.
Allean, Fia og lillebror Skrevet 22. november 2007 #3 Skrevet 22. november 2007 Da hadde jeg tatt bernaise sausen. faktisk er hollanais saus, som er vedig mye brukt til fisk basen som barnaise saus er laget på. Så den største forskjellen er den grønne estragon urten
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 22. november 2007 #4 Skrevet 22. november 2007 Bernaisesaus til laks er JUMMY! Her er laksebiter i bernaisesaus med salat og ris blitt en favorittb :-)
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 22. november 2007 #5 Skrevet 22. november 2007 Men bruker lett-sausen jeg da. Den er deilig!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå