Gjest Skrevet 19. november 2007 #1 Skrevet 19. november 2007 Ser at morsmelk som er tint opp har en holdbarhet på 1 døgn i kjøleskap. Skal også helst tines i kjøleskap står det... Dette tar jo fryktelig lang tid.. Er holdbarheten fra man tar den opp av fryseren eller fra den er ferdig tint i kjøleskap. Blir jo nesten ødelagt før den kan brukes hvis det gjelder fra man tar den opp! Kan man evt tine og varme i vannbad hvis man bruker den med en gang?
ana baroma Skrevet 19. november 2007 #2 Skrevet 19. november 2007 fant dette på ammehjelpen.no Tining av frosset melk Det er best å tine melk over natten i kjøleskapet. Hvis man ikke har fått planlagt det slik, så er tining under rennende kaldt vann bedre enn tining i romtemperatur. Til nød kan man også tine i lunket rennende vann, men da må melken brukes med en gang. Det er når melken er over 4 grader at bakteriene vokser mest, så poenget er å holde den så kald som mulig fram til den skal brukes.
*smula* Skrevet 19. november 2007 #3 Skrevet 19. november 2007 De gangene vi har brukt opptint melk, har vi tatt den opp av fryseren på kvelden og brukt den neste kveld.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå