Fruen i huset Skrevet 17. november 2007 #1 Del Skrevet 17. november 2007 Når jeg hadde blandet eggedosis, gelatin og krem og lot den hvile i 10 min, hadde den skilt seg ( Jeg har ikke smakt på den enda, brukte bare den tykke massen når jeg la over i dessertskåler. Men den skal vel ikke skille seg? Brukte kanskje for mye vann til gelatinen...?! Eller at gelatinen var for varm (brukte den llunken)? Noen som har peiling? ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10933045-hva-gj%C3%B8r-jeg-feil-dronning-maud-dessert/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
gubevarremegvæl Skrevet 17. november 2007 #2 Del Skrevet 17. november 2007 Uten å være ekspert på feltet, tror jeg nok gelatinen var for varm. Den skal være veldig lunken og seig når du blander den i krem/eggedosis. Har gjort det samme selv, og da lagde jeg en ny porsjon med mer avkjølt gelatin og alt gikk fint Lykke til Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10933045-hva-gj%C3%B8r-jeg-feil-dronning-maud-dessert/#findComment-10933342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 17. november 2007 #3 Del Skrevet 17. november 2007 For å varme gelantinen tar du bare å klemmer forsiktig ut vannet og legger gelatinen i en kjele. Du rører med hånda di/fingrene. Dette fordi at når det er så varmt at du ikke klarer å røre i lengre, da er den ferdig. Så har du eggedosis som du heller gelatinen i (ikke noe tynn stråle, bare kjør på) og rør det inn fort-fort. Bland så i krem umiddelbart og plasser i de skålene som det skal serveres fra. Med lag av finhakket sjokolade, selvsagt.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10933045-hva-gj%C3%B8r-jeg-feil-dronning-maud-dessert/#findComment-10933795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruen i huset Skrevet 17. november 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 17. november 2007 Ok, takk begge to ) Ang gelatinen står det i opskriften at man skal ha tynn stråle og røre forsiktig, men... Står faktisk "FORSIKTIG" ) Jaja, får prøve igjen. Er ingen ekspert på området, kan man si Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10933045-hva-gj%C3%B8r-jeg-feil-dronning-maud-dessert/#findComment-10933969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 17. november 2007 #5 Del Skrevet 17. november 2007 Tja, hvis du har den så varm som jeg så kjører du den bare i (jeg er kokk, til mitt forsvar, og har lagd det maaaange ganger). Mulig det blir anderledes hvis gelatinen er lunka? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10933045-hva-gj%C3%B8r-jeg-feil-dronning-maud-dessert/#findComment-10934025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå