To trollunger + en spire Skrevet 17. november 2007 #1 Skrevet 17. november 2007 Temperatur og tid o.l.?
aNoNyMe_MeG Skrevet 17. november 2007 #2 Skrevet 17. november 2007 Legg de på rist midt i ovenen. 220 grader i 10- 15 min? Har aldri tatt tiden egentlig.
Himmel og hav Skrevet 17. november 2007 #3 Skrevet 17. november 2007 Eller sett rista tett oppunder grillen, og sett den på fullt, og snu pølsene som du ville gjort på en utegrill(ha døra på gløtt) .
Gjest Skrevet 17. november 2007 #4 Skrevet 17. november 2007 Vi pleier å gratinere pølsene i ovnen. Legg pølsene i pølsebrødet. Fyll på med det du ønsker; stekt løk, rå løk, agurkblanding, salsa osv, og ost på toppen. La det stå i ovnen på 200 grader i 7-10 min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå