Heli 79-har jente+ gutt Skrevet 13. november 2007 #1 Skrevet 13. november 2007 hørt så mye positivt om det. funker det? er det slik at man blir stappmett etter 1 skive? setter det fart på systemet?
linda&emil Skrevet 19. november 2007 #2 Skrevet 19. november 2007 ja blir mett etter ei skive,holder lenge, veit ikke om det funker enda..bakte 3 brød i går.Så da får jeg se..
nattinatt Skrevet 19. november 2007 #3 Skrevet 19. november 2007 Hallo Får få høyre korleis det går med deg då. Bakte du den oppskrifta som sto i Hjemmet nettopp?Var den grei? Var viste anbefalt å ete av det brødet enn å ete ris, pasta eller poteter.Lykke til!!!
nattinatt Skrevet 20. november 2007 #4 Skrevet 20. november 2007 Hallo igjen No har eg laga meg det brødet, så no er eg spent på korleis det smaker.Egentlig så ser det bede ut enn det de selger på butikken, og lett å lage var det og. Eg bruker jo herbalife, men lurte på å mikse litt mellom det og dette brødet
Heli 79-har jente+ gutt Skrevet 21. november 2007 Forfatter #5 Skrevet 21. november 2007 heisan . en liten oppdatering. nå har jeg prøvd brødet i noen dager og jeg synes det er kjempegodt og blir mett etter 1 skive. har magert pålegg på. Veksler mellom det og knekkebrød. spiser vanlig middag da men litt tidkrevende og kjedelig og ordne en middag til sambo og en middag til meg. prøver å heller ha litt "sunnere middag" da.
nattinatt Skrevet 21. november 2007 #6 Skrevet 21. november 2007 Hallo Ja å forandre på middagen blir så mykje ekstra,men sunne middager, og at me et litt meir av grønsaker, og kjøt/fisk, og ikkje så mykje poteter, hjelper jo. Du får fortelle om du merker endringer etterkvart som du har brukt det. Jentene mine de ville og ha av brødet, så det for fort første brødet!!
Gjest Skrevet 21. november 2007 #7 Skrevet 21. november 2007 hørtes spennende ut :-) noen som kan skrive ned oppskrifta? :-) eller si hvor jeg finner den?
Julie Angelica:) Skrevet 21. november 2007 #8 Skrevet 21. november 2007 INGREDIENSER: 1,3 kg fin sammalt hvete 200 g fin sammalt rug 200 g helkorn hvete 75 g gjær 2 strøkne ts salt 9 dl hvetekli/kruskakli 1,8 l lunkent vann, helst 37 grader (evt. 1 l søt eller sur skummet melk + 8 dl vann) 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner Annonse FREMGANGSMÅTE: Tre brød i 2-liters former eller fire brød i 1,5-liters former. Brødene bør fryses, og oppbevares i kjøleskapet ettersom du bruker av dem, da de kan mugne om de ligger for lenge i romtemperatur. Bland alt det tørre, løs opp gjæren i litt av væsken og arbeid alle ingrediensene godt sammen, enten i kjøkkenmaskin eller for hånd. Deigen blir veldig løs, men den skal være slik. Den kan IKKE eltes på bordet. Hev deigen i underkant av en time i bakebollen.Slå luften ut av deigen og la den heve en gang til i bollen, ca. en halv time. Slå luften ut av deigen igjen og spa/hell deigen i smurte former og sett deretter brødene inn i varm ovn på 220 grader på over- og undervarme, eller 200 grader på varmluft. Brødene skal stekes i en time. Brødene er litt fuktige inni, og de henger på kniven når du skjærer i dem, men slik skal de være. Når du har et fuktig brød, klarer du deg med mindre pålegg. Dette brødet er skikkelig fibersterkt, og faktisk godt!
nattinatt Skrevet 21. november 2007 #9 Skrevet 21. november 2007 Ja her år brødet unna!! Til og med tenåringene mine et av det brødet, og har det med som niste, så det er jo flott. Og snart å lage brøda og.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå