Morelli *fødte 06.08.08* Skrevet 9. november 2007 #1 Skrevet 9. november 2007 Nå skal jeg lage pinnekjøtt for første gang i mitt liv, hehe...det jeg lurer på er om hva slags saus man pleier å ha til? Noen som har en oppskrift??? Hilsen meg som ikke er noe glad i å lage mat:-(
Queen_of_the_road*2_gull Skrevet 9. november 2007 #2 Skrevet 9. november 2007 Nei, bruker bare fettet/skyen.
*Amy Lee 09.03.08 :) HAR FØDT! Skrevet 9. november 2007 #3 Skrevet 9. november 2007 Du bruker bare det avkoket(sjyen) som er igjen i kasserollen når pinnekjøttet er ferdig )...masse kålerabistappe & poteter ) NAM NAM
hege31 desember baby.har født. Skrevet 9. november 2007 #4 Skrevet 9. november 2007 skal bare bruke sjyen/fettet ja. og noe dere burde prøve er etter at pinnekjøttet er ferdig kokt, så legger dere det på stekebrett/rist inni ovnen og prøsteker det litt. da blir kjøttet rødere og alt blir mere crispy.
Bea har snart 4 barn? Skrevet 9. november 2007 #5 Skrevet 9. november 2007 En kan og lage saus av sjyen.. da smelter du en god klatt smør i panna har hvetemel oppi nett som kvitt saus... så sper du med sjyen og med fløte event fløte og melk.... namnam på potetene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå