Gå til innhold

Saus til pinnekjøtt??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå skal jeg lage pinnekjøtt for første gang i mitt liv, hehe...det jeg lurer på er om hva slags saus man pleier å ha til?

Noen som har en oppskrift???

 

Hilsen meg som ikke er noe glad i å lage mat:-(

Fortsetter under...

Skrevet

Nei, bruker bare fettet/skyen. :)

Skrevet

Du bruker bare det avkoket(sjyen) som er igjen i kasserollen når pinnekjøttet er ferdig :o)...masse kålerabistappe & poteter :o) NAM NAM

Skrevet

skal bare bruke sjyen/fettet ja. og noe dere burde prøve er etter at pinnekjøttet er ferdig kokt, så legger dere det på stekebrett/rist inni ovnen og prøsteker det litt. da blir kjøttet rødere og alt blir mere crispy.

Skrevet

En kan og lage saus av sjyen.. da smelter du en god klatt smør i panna har hvetemel oppi nett som kvitt saus... så sper du med sjyen og med fløte event fløte og melk.... namnam på potetene

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...