Solstrålen80 *gutt og jente* Skrevet 7. november 2007 #1 Del Skrevet 7. november 2007 skjønte dere sp.målet? hehe... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 7. november 2007 #2 Del Skrevet 7. november 2007 Julesylte er kokt så det går bra:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solstrålen80 *gutt og jente* Skrevet 7. november 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 7. november 2007 ok takk:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november 2007 #4 Del Skrevet 7. november 2007 Sylte, lammerull, okserull hva heter de nå alle sammen??? Hehe. De er hvertfall alle kokt/varmebehandlet - mht toxoplasmose. Men du bør spise dem fra ferskest mulig pakke mht listeria - ikke la dem ligge å slenge i kjøla i dagesvis. Små pakninger - og spis opp raskt. Ikke vent til de nesten går ut på dato heller:-) Hva du ikke bør spise - her fpr man hodet hugget av om man skriver det mattilsynet anbefaler, altså at gravide holder seg unna spekemat. Rakafisk bør du hvertfall holde deg unna - det er vel sel de antihysteriske her inne enig om. Røkelaks - ok om den er fersk. Men les mer på www.matportalen.no der finner du ekspertrådene. Det er ingen grunn til å avlyse jula hvertfall:-) her gleder man seg til pinnekjøtt, hjemmelaga leverpostei, sylte og ribbe. *mmmmmm* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solstrålen80 *gutt og jente* Skrevet 8. november 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 8. november 2007 tusen takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå