Gå til innhold

hva slags "jule"pålegg kan vi spise?


Solstrålen80 *gutt og jente*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sylte, lammerull, okserull hva heter de nå alle sammen??? Hehe. De er hvertfall alle kokt/varmebehandlet - mht toxoplasmose. Men du bør spise dem fra ferskest mulig pakke mht listeria - ikke la dem ligge å slenge i kjøla i dagesvis. Små pakninger - og spis opp raskt. Ikke vent til de nesten går ut på dato heller:-) Hva du ikke bør spise - her fpr man hodet hugget av om man skriver det mattilsynet anbefaler, altså at gravide holder seg unna spekemat.

Rakafisk bør du hvertfall holde deg unna - det er vel sel de antihysteriske her inne enig om.

Røkelaks - ok om den er fersk.

 

Men les mer på www.matportalen.no der finner du ekspertrådene.

 

Det er ingen grunn til å avlyse jula hvertfall:-) her gleder man seg til pinnekjøtt, hjemmelaga leverpostei, sylte og ribbe. *mmmmmm*

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...