Lille nuffe Skrevet 5. november 2007 #1 Skrevet 5. november 2007 Har kjøtt som har ligget i fryseren i hvertfall et halvt år...
Gjest Skrevet 5. november 2007 #2 Skrevet 5. november 2007 Ca ett år, spørs litt på hvordan kjøtt det er. Bacon f.eks blir fort harskt å har mye kortere holdbarhet. Om kjøttet var hadde lang eller kort holdbarhet igjen før det ble frosset kan også ha betydning. Tempraturen i fryseren har jo også betydning. Tin kjøttet så ser du fort om kjøttet er dårlig. Kjøttet gråner i fargen og får en rar lukt når det blir for gammelt.
Fru Lillamum Skrevet 5. november 2007 #3 Skrevet 5. november 2007 Type kjøtt: Holdbarhet i fryseren: Svinekjøtt Uten fett: 6 måneder Med fett: 3 måneder Storfekjøtt 10-12 måneder Kalvekjøtt 6 måneder Lammekjøtt 10-12 måneder Reinsdyrkjøtt Over 12 måneder Saltet kjøtt med mye fett 2 måneder Medisterdeig 3 måneder Kjøttdeig/ karbonadedeig 4 måneder Pølser 3 måneder Spekemat 6 måneder Innmat 3 måneder
mamman til karen elisabet. Skrevet 5. november 2007 #4 Skrevet 5. november 2007 Er kjøtte magert så kan det ligge i 1 til 2 år,men er det mye fett på så ville jeg ikke spist det etter 1 år. Men er kjøttet blit veldig hvitt så ville jeg heller ikke spist det.
Lille nuffe Skrevet 5. november 2007 Forfatter #5 Skrevet 5. november 2007 Det var svenskflesk, og nå har jeg spist det! Det hadde ligget ca et halvt år, men det var godt som bare det Takk for svar!
to herlige karer + baby 7.3.12 Skrevet 5. november 2007 #6 Skrevet 5. november 2007 svinekjøtt og fjærkre har kun noen måneders holdbarhet i fryseboksen, mens vilt og storfe kan holde over ett år
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå