Gå til innhold

Hvor lenge kan kjøtt ligge i fryseren?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har kjøtt som har ligget i fryseren i hvertfall et halvt år...

Skrevet

Ca ett år, spørs litt på hvordan kjøtt det er. Bacon f.eks blir fort harskt å har mye kortere holdbarhet. Om kjøttet var hadde lang eller kort holdbarhet igjen før det ble frosset kan også ha betydning. Tempraturen i fryseren har jo også betydning.

Tin kjøttet så ser du fort om kjøttet er dårlig. Kjøttet gråner i fargen og får en rar lukt når det blir for gammelt.

Skrevet

Type kjøtt: Holdbarhet i fryseren:

Svinekjøtt Uten fett: 6 måneder Med fett: 3 måneder

Storfekjøtt 10-12 måneder

Kalvekjøtt 6 måneder

Lammekjøtt 10-12 måneder

Reinsdyrkjøtt Over 12 måneder

Saltet kjøtt med mye fett 2 måneder

Medisterdeig 3 måneder

Kjøttdeig/ karbonadedeig 4 måneder

Pølser 3 måneder

Spekemat 6 måneder

Innmat 3 måneder

Skrevet

Er kjøtte magert så kan det ligge i 1 til 2 år,men er det mye fett på så ville jeg ikke spist det etter 1 år.

Men er kjøttet blit veldig hvitt så ville jeg heller ikke spist det.

Skrevet

Det var svenskflesk, og nå har jeg spist det! Det hadde ligget ca et halvt år, men det var godt som bare det :) Takk for svar!

Skrevet

svinekjøtt og fjærkre har kun noen måneders holdbarhet i fryseboksen, mens vilt og storfe kan holde over ett år

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...