Gå til innhold

Noen som har erfaring med Gorenje vaskemaskin?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hehe, som selger på hvitevare kan jeg trygt si at Gorenje er kjempebra! ;-) Alle merker har noen varegrupper de er skikkelig gode på, og Gorenje er det aller beste blant komfyrer. Men det er generellt et veldig bra merke! Hvis du ønsker noe som er bedre på levetid velger du heller Miele.. de holder stort sett i 20år :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kjøpte en Gorenje vaskemaskin for et par måneder siden, og er kjempefornøyd :D Billig var'n og :) Ikke all verdens utvalg i programmer og sånn, men den har det man trenger (ymse temperaturer med og uten forvask, ull- og finprogram, hurtigvask, sentrifugereduksjon og andre "nødvendigheter", og dessuten pauseknapp), og den gjør en meget god jobb. Imponert over sentrifugen på den, tror effekten er LANGT over det som stod i reklamen... :)

 

*klemme på vaskemaskina*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørnen Collargol*gravid*

Kjenner noen som har det og de er IKKE fornøyd. Masse elektrisk som man ikke får gjort noe med selv. Dette tror jeg er 4 gangen på 1 år den har gått til dundas.... De skal nå få bytte til annen merke :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis man ønsker en vaskemaskin med mange programmer bør du heller kjøpe Electrolux sine modeller. Feks EWF16589 til rundt 6000,-.. den har 1600 omdreininger på sentrifugen og tar 7kg tøy :-) Kjempebra maskin! Gorenje er generelt veldig bra, men alle merker har jo feilproduksjoner som gjør at de ikke virker.. da er den den enkelte maskinen, og ikke merket det er noe feil med :-) Du får anbefale de Electrolux istedet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...