Blue Lady Skrevet 29. oktober 2007 #1 Skrevet 29. oktober 2007 ? Skal ha det i dåpen.. Finnes det noen forrestter som ikke er så dyre og som ikke er suppe?
nr2eprins Skrevet 29. oktober 2007 #2 Skrevet 29. oktober 2007 Rødvinsaus, med et senk av rosmarin og timian ) Forrett kan være en melonsalat med spekeskinke og rømmedressing
ApriIbaby Skrevet 29. oktober 2007 #3 Skrevet 29. oktober 2007 Rødvinssaus. Lag vanlig brunsaus og ha i lik mengde rødvin. Lan det koke inn til halv mengde. Namnamnam...... Nydelig forrett. En halv avocado til hver med kaviar, majones og dill på. Nam-nam....
Blue Lady Skrevet 29. oktober 2007 Forfatter #4 Skrevet 29. oktober 2007 Aprilbaby: kan man lage dette dagen før? og bare spe med litt vann om den skulle bli for tykk når man varmer den?
ApriIbaby Skrevet 29. oktober 2007 #6 Skrevet 29. oktober 2007 Ja...det er ikke noe problem. det gjør jeg da sausen blir bedre jo lenger den koker
frøken blå Skrevet 29. oktober 2007 #7 Skrevet 29. oktober 2007 Bland halvt om halvt med fløtesaus og viltsaus! Nam! (sånne poser fra toro eller knorr eller hva det er for noe)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå