Mamma'n til A&L&J! :) Skrevet 27. oktober 2007 #1 Skrevet 27. oktober 2007 Noen som har en god oppskrift på eggsalat å dele med meg? Mmm, fikk såååå lyst på!! ;-)
Lille`mor & lillebøll Skrevet 27. oktober 2007 #2 Skrevet 27. oktober 2007 6 hard kokte egg litt salt litt pepper 1 halv løk litt gressløk majones
Lille`mor & lillebøll Skrevet 27. oktober 2007 #3 Skrevet 27. oktober 2007 Vis det var sånn eggesalat du mente...!?
TrultemorM2Småtrulter+2012 :) Skrevet 27. oktober 2007 #4 Skrevet 27. oktober 2007 De fleste eggesalater er vel ganske like i oppskriften, er de ikke? Uansett, synes jeg i alle fall det er mye bedre å bruke purre istedet for løk oppi. Synes min slumpe-oppskrift er veldig god, men vet ikke om den er så annerledes fra andre. Her har du den i alle fall: 2 pk. lett-majones 4-5 hardkokte egg (-deles begge veier i egg-deleren) En (liten) purre (-kuttes så smått man måtte ønske) Salt Pepper Grillkrydder Enkelt, -men veeeldig godt
Mamma'n til A&L&J! :) Skrevet 27. oktober 2007 Forfatter #5 Skrevet 27. oktober 2007 Toppers, tusen takk dere!! :-) Eggene står allerede og koker!! ;-)
TrultemorM2Småtrulter+2012 :) Skrevet 27. oktober 2007 #6 Skrevet 27. oktober 2007 Hehe, da får du kose deg masse! -Glemte å si at den oppskriften selvfølgelig kan halveres veldig lett, men det ser du sikkert selv. Om det bare er du som skal ha, så blir jo den med 2pk. majones veldig mye.. ;P Tips: Veldig godt å ha stek (av svin) under eggesalaten, og eventuelt piffi eller annet grillkrydder oppå toppen av det hele
line_n & sara Skrevet 27. oktober 2007 #7 Skrevet 27. oktober 2007 hvis du ikke vil ha den så fet, kan du bytte ut litt av majonesen m cottage cheese, den har en mer klumpete konsistens, men det er ikke så farlig! så måå du ha litt vårløk oppi, da!
Impulsiw Skrevet 27. oktober 2007 #8 Skrevet 27. oktober 2007 mmmm...nå fikk jeg også lyst på egg...hehe.. )
Lemonia Skrevet 27. oktober 2007 #9 Skrevet 27. oktober 2007 Ingen som bruker sennep i eggesalaten? Det synes i allefall jeg er helt nødvendig. Jeg bruker hakkede hardkokte egg, finhakket purre, en god skje Dijon sennep (gjerne Provence-varianten), salt/pepper og majones (Hellmanns er mye bedre enn Mills til dette). Karse er også nydelig i eggesalat.
TrultemorM2Småtrulter+2012 :) Skrevet 27. oktober 2007 #10 Skrevet 27. oktober 2007 Hmmm...har aldri prøvd med sennep oppi, men det er sikkert godt. Pleier bare å bruke det i potetsalat. -Bergby's-sennep.
BellaSuz Skrevet 28. oktober 2007 #11 Skrevet 28. oktober 2007 Jeg har en kjempegod oppskrift på eggsalat med røyka laks oppi. Denne er med rømme også, for en litt "lettere" konsistens. Laksen kan sløyfes hvis man ikke vil ha det:-) 1/2 boks rømme 1/3 pk majones 2-3 egg finkuttet i terninger 6-7 tykke skiver røkt laks finkuttet i terninger 1/2 kopp finhakket purreløk litt gressløk smakes til med hvitpepper og sitronpepper, evt bittelitt salt hvis det behøves (tror ikke det er nødvendig) Noen dråper sitron kan has oppi for friskere smak.
BellaSuz Skrevet 28. oktober 2007 #12 Skrevet 28. oktober 2007 Glemte å si at eggene skal være hardkokte, men regner med de fleste skjønner den;-)
Gjest Skrevet 28. oktober 2007 #13 Skrevet 28. oktober 2007 1 pk. majones ca. 6 ss av søet til sylteagurken sylteagurk (så mye man liker å ha oppi) 6 egg purreløk (så mye man liker å ha oppi) salt og pepper Denne synes jeg er kjempegod! )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå