Gjest Skrevet 26. oktober 2007 #1 Skrevet 26. oktober 2007 Når kan jeg begynne å fryse ned melk igjen? Både jeg og tulla har sopp.
Expat Skrevet 26. oktober 2007 #2 Skrevet 26. oktober 2007 Du kan spare melka nå også da, om du skålder melka, over 70°C dør soppen. Da blir helt riktig immunstoffene borte, men melka er likevel bedre for baby enn mme (med kumelkproteiner i). Merk melka nøye, tin den hurtig og bruk alt med en gang det er tint. I tint tilstand er melka holdbar som mme. Du finner metode for det på http://www.ammehjelpen.no/asp/default.asp?ID=168
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå