Gå til innhold

når pumpe og fryse etter sopp?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når kan jeg begynne å fryse ned melk igjen? Både jeg og tulla har sopp.

Fortsetter under...

Skrevet

Du kan spare melka nå også da, om du skålder melka, over 70°C dør soppen. Da blir helt riktig immunstoffene borte, men melka er likevel bedre for baby enn mme (med kumelkproteiner i). Merk melka nøye, tin den hurtig og bruk alt med en gang det er tint. I tint tilstand er melka holdbar som mme.

 

Du finner metode for det på http://www.ammehjelpen.no/asp/default.asp?ID=168

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...