Libido- Skrevet 25. oktober 2007 #2 Skrevet 25. oktober 2007 raspet gulrot, litt raspet eple, vann og sitronsaft
Gjest Skrevet 25. oktober 2007 #3 Skrevet 25. oktober 2007 Det varier veldig, og kommer an på hva barna har diller på. Bruker å lage mye slik vi har i to dager: Alltid, men litt flaksalt, olje og pepper. - gulrot - kålrot Så hiver vi i det som passer - paprika i terninger - hakket persille eller andre ferske krydder - pastinakk - rødløk eller vårløk - agurk i terninger - rosiner - nøtter Andre dagen så blander jeg gjerne råkosten i en dressing enten med sennep eller karri. Sennepsaus - matyoghurt (rømme), fransk sennep, sitron, salt, pepper og sukker (honning er bra i) Karrisaus - heinz karrisaus med matyoghurt eller erstatte karripulver med sennepen.
@--->---- Skrevet 25. oktober 2007 Forfatter #4 Skrevet 25. oktober 2007 Blandet med dressing! Det hørtes godt ut. skal jeg prøve i morgen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå