Gå til innhold

Noen som kan komme med forslag til bryllupsmiddag? Og dessert?


Anbefalte innlegg

Skrevet

vi hadde

consomme princesse til forrett (kyllingbuljong)

svin indrefilet til hovedrett (skulle egentlig hatt snurrer med karse og appelsin)

krumkaker med is og bær til dessert

Skrevet

Ta det dere selv syns er godt!!!!!!!!!!!!! :o) har vært i bryllup med blomkål suppe til forret, roastbiff til hovedrett og is med varme bær til dessert.. Et annet fikk vi noe laks til forrett, indrefile av kalv til hovedrett og sjokolade mousse til dessert.. Og de to andre jeg ha vært i fikk vi koldtbord.. Det og var veldig godt..

Skrevet

Sist bryllup jeg var i fikk vi:

gravlaks på toast med salat og en nyyydelig senneps og honningsaus

hjortestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinssjy

panna cotta med bærsaus

 

Det var nyyydelig!

Skrevet

Lagde middag i bryllupet til ei venninne forrige helg.

Forrett: foccaciabrød og blomkålsuppe

Hovedrett: Røkt skinkestek med potet, grønnsaker og saus

Dessert: Tiramisu

 

Da vi giftet oss for 5 år siden hadde vi

Forrett: Røkt laks på loffskive

Hovedrett: Reinsdyrsteik med tilbehør

Dessert: Hesteskois

Skrevet

Vi hadde:

Forrett: gravlaks på toast med tilbehør

Hovedrett: Lamestek med tilbehør

Dessert: Skogsbærfromasj

Skrevet

Jeg synes det er flott å bruke sesongens råvarer. F.eks:

Høst: krabbe, lammesteik, elgkarbonader, soppstuing, blåbærsorbe, ripssorbe, eplekake

Sommer: rømmegrøt, spekemat, jordbær,

 

jeg må si: var i bryllupp hvor de hadde koldtbord, det ble veldig masete når det skulle holdes taler og skulle synges sanger. Da må toastmasteren være svært erfaren er min påstand.

 

 

Skrevet

trønder? skal vel ha sodd da! det er tradisjonsrik festmat! Som smaker eventyrlig godt!

Skrevet

Vi skal ganske sikkert gifte oss til sommeren i forbindelse med barnedåp, vi skal ha rømmegrøt og spekemat. Dessert blir nok jordbær med is tenker jeg. Vi skal prøve å gjøre det billigst mulig, ingen av oss ønsker noe stort bryllupp med masse slekt og venner, vi skal kun ha de nærmeste og faddere da

Skrevet

VI hadde

forrett: hjerteformet toast med reker og stasj

hovedrett: reinsdyrsfilet

dessert: iskake med lune bær

 

ååååååh naaaam....

Skrevet

Vi hadde

 

Forrett: fiskesuppe med krepsehaler

Mellomrett: kongekrabbe med salat

Hovedrett: steinbitt med nyydelig saus, poteter og grønnsaker

Dessert: Vaniljeis med varme bær med kanelsmak

 

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...