Gå til innhold

Gjør dere ikke noe annet enn å klage, dere her inne på 1. trimester?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

etter å ha mistet 2 ganger syntes jeg kanskje dere burde passe dere litt for hva dere sier.. dere som ikke har mistet vet ikke hvor bekymringsfullt det er å lese innlegg på innlegg ang det å miste...

 

det er jo flere slike innlegg her enn andre jo nesten...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet du, etter å ha mistet tre ganger har jeg faktisk bare utviklet mere empati for andre mennesker i samme båt. Å fortelle noen som er lykkelige gravide at de ikke skal kunne dele det med det forum en har følt tilhørighet til blir for meg grunt, og ganske hjerteløst. Hvis du selv har mistet to ganger burde du være i stand til å gi støtte til andre som mistet og trenger å si det.

Du som har mistet bør vite hvor bekymringsfullt og fortvilende det er å miste!!!

Herregud, lever dere i en boble eller. Dere klarer vel å sile noe i hodet vel, å miste er en realitet for oss mange. Det er ikke smittsomt og en kan faktisk fint unngå å lese slike innlegg. Noe slags utvelgelsesmekanisme bør være utlevert.

 

Og for all del, fyll sidene med noe annet også da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HELT ENIG! Jeg kan IKKE vente med å komme meg inn i 2. trimesteret -for her orker jeg ikke være lenger. Bare bitching, gnåling og klaging. Jeg holder meg til skravlesiden her inne og babyverden, for der er det ikke på langt nær så dårlig stemning som på dette. En annen ting på babyverdener er at ordentlig "drøye" innlegg blir fjernet!

Hvis jeg må høre nok engang om spontanaborter og "skal jeg si det i den og den uken", så kaster jeg opp. Vet veldig mange har gått bort fra barnimagen p.g.a dette!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tviler på at du kaller det gnåling når det er DU som mister. Jeg håper du peller deg til helvete vekk herfra med småligheten din! Jeg forakter mennesker som deg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

..signerer denne..dere som ikke takler å lese om alt som skjer i 1. trimester kan bare finne et annet sted..her kan alle skrive om SITT svangerskap og alt de lurer på...pell dere vekk!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hahahahaha, bare les i gjennom denne dumme,hormonelle krangelen, da!!!???

Nei, disse diskusjonene ender alltid like latterlig og nok bør være nok!

Eller skal dere starte en ny krangel om det og???

Det må være fryktelig mange unge mennesker her inne!

Sees på babyverden da...dere andre som vil være lykkelige ivitende om andres elendighet, hahahaha

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde jeg mistet hadde jeg ikke sittet og sutret her hvor så mange glade gravide er!! Er det mulig?? Hadde nok trengt trøst, ja, men antageligvis fra folk som har godt gjennom det samme og familie og venner. Ikke de som ENDELIG har fått positiv test og er kjempe-glade! Blir man så egoistiske i sorgen at man skal dynke den over alle som er enten man vil eller ikke altså??!! For en syk, syk verden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*gjesp* Sånne innlegg som dette begynner å kjede meg..

Herre min, ikke ta så på vei! Bekymringer er en del av 1-trimester - derfor stilles spørsmål her! Enkelt og greit.. ro ned og få deg litt søvn. Skjønner at du er irritabel når du er gravid, men ta det ut på krangleforumet istedet for på oss... ææææh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er jo ikke bare de som mister som "klager" da.. Er jo generelt dårlig stemning her inne. Mye kjefting og gnøling på ting. Husk at 1.trimester er det trimesteret som går fortest! Her er de fleste i ca 8 uker (da vi oppdager det i ca uke 4) og de andre trimesterene er det faktisk 12 uker. Det går jo an å prøve å være litt positiv her da. Husker en gang det blei lagt ut en middagstråd her,da blei jo vedkommende halshugd. Det er sånn som er helt vanlig inne på de andre trimesterene..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i det, at det bør være mulig å snakke om andre ting enn bekymringer. Men det første trimesteret er jo stort sett bekymringer, så det faller de fleste naturlig.

Jeg syns det er trivelig å taste om middager, babynavn, mage og samboere. Syns det bør bli mer av det. Men syns ikke de som er redde skal kvie seg for å lette på hjertet sitt her heller.

Hender jeg blir trist av å lese innleggene om sa/ma, men da kjenner jeg meg selv såpass godt at jeg unngår å lese de. Men innimellom, når du er skikkelig redd så er det godt å lese at andre har hatt samme problemer som seg selv. Og det er godt å kunne stille spørsmål og få svar med én gang. På "sen abort" forumet tar det ofte dager før man får svar, så derfor er det lettere å spørre her.

Ta litt hensyn, og ha litt empati. Dette er jenter som er livredde for å miste det mest dyrbare de har.. naturligvis skal de få svar og oppmuntring, selv om det kanskje gjør noen deprimerte. Valget er så enkelt - unngå å åpne triste overskrifter :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fillern for grinete og Usympatisk møkka kjærring HI er, stakkars ungen(e) din hvis du ikke eier mer empati en det der^^

Er vel ingen som tvinger deg til å lese innlegg om SA/MA..Kunne sagt mye mer men det meste er allerede skrevet...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå må du huske på at blødninger, det å miste og andre bekymringer er en del av 1. trimester. Ingen av oss ønsker å oppleve slike vonde ting, men dessverre skjer det med noen av oss likevel. En debatt om 1. trimester kan ikke bare være positiv, da stemmer den jo ikke med virkeligheten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...