Gå til innhold

Sydentur-forhåndsregler?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Unngå sterk sol/soling, og vær ekstra påpasselig med maten. Er en annen bakterieflora i syden og varmen gjør sitt til. Pass på at maten er stekt/kokt og rykende varmt... og være forsiktig med frukt og grønnsaker, de bør skrelles om mulig ;)

 

Pass på at evnt melk og ost er pasterisert.

 

Hadde holdt meg til saltvann fordi jeg er litt usikker på bassenger og hygiene der nede (men tror det er hysteri av meg).

Det var ilallefall det jeg kom på...

 

;)

 

 

Dersom du ikke allerede har gjort det- ta en toxoplasmoseprøve før du drar. En ny prøve tas når du kommer hjem for å se om du har fått smitte. Det kan også være mulig at du allerede har hatt toxoplasmose, noe som gjør at du er immun.

De tok denne prøven ved første kontroll før, men dette er det slutt på. (hvertfall her jeg bor...)

lev som normalt, men pass på at alt kjøtt er helt gjennomstekt, og ikke spis råe grønnsaker. skrell også gjerne frukten. ellers er det lurt å drikke masse masse vann, men det trenger alle for å ikke tørke ut. kom hjem fra tyrkia for 3 uker siden, var fantastisk.

Takk for tilbakemeldingene. Passer ekstra på uansett og vet at pigmentet er mer følsom nå enn ellers. Skal spør legen om en sånn prøve som nevnt oven. Har ikke hørt om den før.

 

Håper bare på en god tur men masse kos. Har ikke vært helt i form den siste uka, bare kjempesliten og lei meg. Skal bli godt å lade batteriene.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...